praca- klub wellness

Witam. Ostrzegam przed pracą w klubie wellness. płacisz za umowę rocznie 360 zł. czyli za miesiąc 30 zł. musisz zakupić ich produkty i spożyć alby udowodnić klientowi że te produkty działają. za szkolenie też płacisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: praca- klub wellness

to już wiemy, ale każde kolejne ostrzeżenie się przyda przed tymi oszustami :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tego co wiem to płacisz tylko raz 360 zł i w tym już są produkty także nie musisz już kupować. A co do szkolenia to tylko za jedno trzeba zapłacić 30 zł a reszta jest za darmo.

to i tak praca fo d...y:(nie dajcie się oszukać

a gdzie tu oszukanie, mowia wprost na czym polega, bylam na spotkaniu, wiec wiem. nie zdecydowalam sie, ale nikt mi nic nie wciskal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. Facet, który do mnie zadzwonił w tej sprawie późnym wieczorem, nie znał nawet mojego nazwiska, a co tu mówić o CV. Czy to nie świadczy o poziomie pana, którego nazwisko widnieje w ogłoszeniu.
Świadomie wprowadza ludzi w błąd. Wykorzystuje ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jaka wspaniałomyślność. To zwykłe naciąganie ludzi w trudnej sytuacji. Zagrywki poniżej pasa. Wstyd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?