uwaga

Uwaga chce ostrzec przed podjeciem pracy w sklepie prosiaczek Gdynia hala targowa . Za ciezka i sumienna prace w zamian nie przedluzaja umowy,Mimo skarg do wyzszych intancji i nawet do samego prezesa zero reakcji, brak szacunku do pracownika , calkowita samowolka kierownika sklepu wobec pracownikow ,stosowany mobing .Zadnego wsparcia i obrony od przelozonych po prezesa.Zamiast rodzinnej atmosfery jest pieklo .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwazasz ze przedłuzenie umowy jest obligatoryjne? Nie chcą Ciebie i koniec, niewazne czy pracowałaś dobrze czy też tak Ci sie wydaje, ktoś ma interes i zarządza nim według uznania swojego nie twojego, jezeli był mobbing i do d*py atmosfera to po co chcesz tam pracować na siłę, a może nie trzeba było wyżerać parówek z lodówki?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

podobnie w Prosiaczek Banino,panie się pozwalniały.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego tak często szukają kogoś do pracy..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

praca to nie wczasy . niektórzy się nie nadają i z nimi umowy się nie przedłuża . Leserow jest pełno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

a znasz tych ludzi? czy tylko cebulo na wyrost oceniasz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty kapciu nie dokiszony jak oceniasz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam znajomą którą tam pracowała i wiem jak tam jest dużo mi mówiła o pracy swojej ,zawsze łzy w oczach miała. Trójmiasto to nie Bydgoszcz żeby tu dziewczyny obniżać,tam mniej pracy to się boją reagować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie tylko Banino i Gdynia się zwolniła,Reda zagrozila jak nie zmienią traktowania pracownikow też się zwolnią.
Wszystko przez Kamile kordynatorka którą robi co chce skargi nic nie dają na nią bo ma układ z prezesami,najwyraźniej wiedzą o jej metodach traktowania pracowników.
Nie polecam tej firmy.

Pewnie jesteś jedną z nich, która tu broni sklepów swoich, kto ty jesteś że tak odpisujesz na źle opisane opinie ,po to jest forum aby ludzie wiedzieli i ostrzec ich przed takimi firmami jak wy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi w ubiegłym tygodniu chcieli wcisnąć zepsutą wędline nie bylo mi ciężko odnieść ją z powrotem mieszkam niedaleko ,pieniądze oddane i po przeprosinach, ale już tam nie wrócę.

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...