zaprojektowanie malej kuchni

Jak zaprojektować małą kuchnię w bloku,gdzie miejsce na postawienie krzesełka jest jak na lekarstwo lub wcale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaprojektowanie malej kuchni

To pytanie dla architekta wnętrz a nie na forum.... Koszt takiego projektu jest mały, około 500-600zł pewnie a pozbędziesz się problemu :) Ja bym się nie zastanawiała. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zaprojektowanie malej kuchni

Mieszkam w bloku cztero-piętrowym, a więc kuchnie mam małą. Zamawiałam meble na wymiar i firma która je robiła, zaprojektowała kuchnie. Miałam jakąś tam koncepcje jak chcę, aby to wszystko wyglądała, ale Panowie z firmy znali się na swojej pracy, dobrali właściwe kolory i rozwiązania pasujące do małej kuchni. Wydatek 500- 600 zł na projekt tylko kuchni w czasie remontu może obciążyć budżet domowy. Wydaje mi się, że nie ma sensu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osuszanie budynku po zalaniu (4 odpowiedzi)

Kochani jak długo trwa osuszanie mieszkania po totalnym zalaniu. I jak najlepiej i najskuteczniej...

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...