spaghetti bolognese ! (1) zamówiłam spaghetti bolognese i frytki , i dobrze że zamówiłam frytki bo bym... Kinga Placek po cygańsku (1) Zamwówiłam placka po cygańsku i zaniemówiłam! Otrzymałam kilka małych... Kobieta Zoltan (1) Zamawialem pizze u nich kilkanascie razy.ale od tego roku kicha na... Zoltan
Pyszne Pierogi i Pizza (1) Dziś zamowilam pierogi widać że własnej roboty rozplywaja się w ustach,dzieci... Iwona nie polecam (1) Zamawiałyśmy kilka razy z tej pizzeri jedzenie na dowóz. Kontakt z kierowcą... angelika nie polecam (1) w ostatnim czasie kilkukrotnie się zawiodłem, pizza sucha, mało składników... Boguś Tragedia niestety (1) WIele lat posiłkowałem się w tej pizzerii i zawsze jedzenie było wyśmienite.... Jacek Petarda (1) Szybko, sprawnie jak zwykle przepysznie 😘 Makaron genialny!!! Jadłam... Szalona Wiolka obrzydliwe (1) Nie polecam Obrzydliwy barszcz czerwony Niejadalna zupa pomidorowa Pizza na... marzena La Sabarosa (1) Żenada. Świat idzie do przodu, ludzie cenią sobie dobre pizzerie i o takich... dajcie spokój... odradzam Jedzenie pycha polecam szybki dowóz (1) Dowóz w ciągu 30 minut 7 km dalej, smak potrwa świeży i smaczny polecam.... Krystian Tragedia (1) Właśnie miałam nieprzyjemność korzystać z usług La Sabarosy. Po otrzymaniu... ja Masakra !!! (1) Pizza po prostu z*******a ale tylko przy odbiorze własnym. .zamówiłam dziś na... asska901 Spalono gumiaste - TRAGEDIA!! (1) Zamowienie do domu. Placek cyganski smakujacy i wygladajacy jak nalesnik w... km Dobre jedzenie (1) Zamówione jedzenie smaczne,świeże,ciepłe szybko dojechało.Kierowca uprzejmy . Wojciech Super (2) Super pizza dania też godne polecenia smacznie tanio i w dobrej cenie dostawa... klient Tragedia (2) Zamówiłam sobie pierogi na słodko z serem i cynamonem. Ugryzłam pieroga i... Justyna Żenujace !!!!! (1) Tragedia zaplacilam 70 zl za coś co jedzenia nie przypomina! !!! Posiadam... Lidia