Dr.Kijuć (1) Dr.Kijuć to świetny lekarz wręcz bardzo Polecam go serdecznie ania - opinia (2) nie polecam najgorszy ginekolog jakiego znam!!! bardzo przedmiotowo... ania Byłam przerażona opiniami na forum (1) Jestem po pierwszej wizycie u dr-a i jestem pozytywnie zaskoczona. Do tej... Iza
cudowny doktor (3) Polecam jaknajbardziej!!!!!!!! Doktor przyjmuje teraz w Medicover w Gdańsku.... Monika Dr. Kijuć?! ODRADZAM (3) Doktor przepisał mi złe tabletki, nie robiąc mi wczesniej badań hormonalnych,... Agnieszka NIE!NIE!NIE! (1) Trafilam do tego lekarza ,gdyz pilnie potrzebowalam pomocy, sytacja... Pacjentka Świetny lekarz (2) Jestem w 4 m-cu ciąży pod okiem dr. Wiesława Kijuć. Jedynie mogę wypowiadać... Iwona z Zaspy DOBRY SPECJALISTA!!!! (6) Ja nie mam mu nic do zarzucenia. Leczył mnie przez 5 lat.Gdy zaistniała... Monika polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA (8) trafiłam do tego lekarza na badanie kontrolne po 3-miesięcznej kuracji... AM Badzo polecam doktora (1) Byłam dziś pierwszy raz u Doktora. Zani poszłam na wizytę czytałam opinie na... Urszula ZŁY LEKARZ!!!!! (3) Nie polecam nikomu tego lekarza.Jest gruboskórny i zachowuje się jakby... pacjentka nigdy więcej! (1) Byłam niestety dwa razy u dr Kijucia. O 2 razy za dużo. Szkoda czasu i... effka odradzam! (1) prowadzil przez jakis czas moja ciaze, ale jesli na kazdej wizycie mnie... pikku absolutnie NIE POLECAM! (1) Nie polecam nikomu tego lekarza. Podczas wizyty nie słucha co się do niego... beti Super lekarz (1) UWIELBIAM TEGO LEKARZA I CIESZE SIE ZE JEST TERAZ NA UJESCISKU BO MAM BLISKO... wioletta Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) (1) Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) annie Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lekarza, również posiadam abonament wykupiony... puma KR - opinia (1) Absolutnie wszystkim odradzam. Nic szczegolnego nie wnosi a wizyta u niego to... KR NIE POLECAM!!! (1) Miałam styczność z tym lekarzem w szpitalu Swissmed dnia 31.03.2007r. gdzie... mama