Opinia (1) EGZAMIN ZDANY !!! A wszystko dzięki Panu Edwardowi ! Podchodził do pracy z... Łukasz Jak najbardziej polecam! (1) Miła atmosfera, profesjonalne i spokojne nauczanie, dogodne godziny nauki i... Magda opinia (1) Gorąco polecam, bardzo dobra nauka, jestem jak najbardziej zadowolony z nauki. Mateusz
Ola - opinia (1) Także polecam Pana Edwarda. Bardzo dobrze uczy, odpowiada na każde pytanie i... Ola Arek - opinia (1) Polecam Pana Edka. To rzetelny i dobrze zorganizowany człowiek. Odpowiadał na... Arek Polecam (1) Przyłączam się do pozytywnych opinii:) Nauka przebiega bez większych... Agnieszka Polecam (1) Również jestem zadowolona z nauki pana Edwarda wszystko dokładnie wyjaśnia... Barbara Rurant PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Trafiłam do Pana Edka właśnie dzięki internetowi i opiniom,które... Aga dodatkowe jazdy Gdansk na yarisie III (3) poleca ktoś ? albo wie gdzie można dostać jazdy na Yarisie III ? MM Godne polecenia (1) A ja w przeciwieństwie do Pana Piotra !... Majka Szkoła godna polecenia (1) Pan Edek, to fachowiec - bez dwóch zdań. Co najważniejsze, uczy nie tylko jak... Artur Ziółkowski Alicja - opinia (1) Gorąco polecam Szkołę pana Edwarda gdyż potrafi naprawdę nauczyć kursanta... Alicja Obiecana, zaslużona pozytywna opinia (1) Do pana Edka trafilam na jazdy doszkalające po przeczytaniu pozytywnych... Marta Polecam :) (1) Polecam Pana Edwarda. Osoba z wielkim doświadczeniem. Elastyczna współpraca.... Sebastian Urbanek Zdecydowanie polecam tę Szkołę Jazdy!!!! (1) Z moich poprzednich doświadczeń wynika,że instruktor instruktorowi nierówny.... Justyna Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki! Żałuję tylko, że nie zapisałam się na cały... Ola Z całego serca polecam (1) Pełen profesjonalizm, ogromna cierpliwość, świetne podejście do kursanta,... Marzena Nareszcie dobre szkolenie! (1) Dokształcałam się w jednym z gdyńskich ośrodków szkolenia kierowców, ale... Kasia W końcu zdane! (1) Myślałam, że prawo jazdy nie jest dla mnie, jednak dzięki cierpliwości pana... Iza Spoko (1) Jestem zadowolona z kursu.Pan instruktor bardzo wyrozumiały i wszystko... Kamila