kpiny (1) od wczoraj wydzwaniam i albo numer zupełnie wyłaczony albo non stop zajęte!... mega rozczarowanie Naprawa pralki (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy pralki, szybko i solidnie. POLECAM Marian lodówka Samsung (1) szybki kontakt,jedna wizyta technika(posiadał niezbedne części) i sprzęt... Leszek
.... (1) Wystawiam wielki minus dla Golden Service w Gdyni Eldom nie dość że czekałem... Klient TRAGEDIA (2) Umówiony termin nie wypalił 3 razy. Mają być jutro... Dzisiaj godzina 14:00... dArek Jestem naprawdę zadowolona... (1) ...skorzystałam z usług serwisu dwa razy i za każdym razem było ok. Kupowałam... eM. odkurzacz Zelmer (1) 22 listopada zanioslam odkurzacz do reklamacji-1 grudnia informacja ze... Karina PODMIENIONO MI EKSPRES SAECO (1) PODMIENIONO MI EKSPRES !!!!!!! DWA MIESIĄCE TEMU ODDAŁAM EKSPRES SAECO DO... BOZENA (...) (1) Oddałem do naprawy kuchenkę mikrofalową,miała być do wymiany... Ziutek Zostawiłam część do naprawy i od miesiąca brak kontaktu, nie mozna sie dodzwonic... (2) Część sprzętu na gwarancji została zostawiona miesiąc temu do sprowadzenia... Kasia negatywna opinia (1) Ostrzegam wszystkich.Zepsuła mi się zmywarka Smeg. Przyjechał serwisant i... zawiedziony klient Jedyne pozytywne opinie to chyba te pisane przez pracowników. Ma-sa-kra. (1) masakra totalna, nie polecam! Kasia NACIĄGANIE KLIENTA, NIE POLECAM!! (1) Witam, nie polecam tego serwisu gdyż naciąga klienta na koszty i dopuszcza... atka139 serwis BEZNADZIEJA! (1) Jest drogo, za prosty przegląd nie wymagający naprawy-180złotych!!! Moner... Wściekła klientka Mimo złych opisów polecam! (1) Niestety zepsuł mi się ekspres do kawy, sięgnęłam do internetu aby zapoznać... Ola Rewelacja (1) Nie wiem o co chodzi w tych komentarzach. Wczoraj popsuła się mi lodówka... Zadowolony Klient porażka -ostrzegam trzeba szukać innego serwisu (1) w styczniu oddałem express do naprawy po ok. miesiącu sam musiałem się... glipo Super serwis :) (1) Miła obsługa oraz szybka i fachowa naprawa. POLECAM marian MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) takie rzeczy można spotkać tylko w kabaretach! Totalne olewanie... bb Polecam!! (1) Miesiac temu reklamowalm ekspres cisnieniowy i jestem pod wrazeniem obslugi... Klara