zmywarka Samsung (2) Niestety muszę dołączyć do chóru klientów bardzo niezadowolnonych. Serwis... Beata Białobrzewska Naprawa lodówki Samsung (1) Szczerze odradzam tą firmę . naprawiali mi lodówkę samsung już dwa razy... Grzegorz '' Naprawa lodówki Samsung'' (1) Witam wszystkich obecnych i o zgrozo przyszłych klientów tej firmy. Od kilku... Urszula Grenda
Samsung agd nigdy więcej w pomorskim (4) Jak w tytule mam prawie wszystkie sprzęty samsunga. Gdy popsuł się tv -... SMG Liebherr lodówka (1) ODRADZAM JAKIKOLWIEK KONTAKT Z NIMI! Chyba, że ktoś ma dużo zdrowia, nerwów... Piotr Naprawa lodowki Samsung (1) Fachowo, szybko ceny w miarę umiarkowane. Polecam gosc Serwis Samsung Pralka (1) Dziś zgłoszona na infolinii Samsunga usterka, Samsung podał termin na... Patrycja naprawa mikrofali (1) dałem kilka dni temu do naprawy mikrofalę Samsung.Żona wczesniej wsadziła... Wojtek Jestem zadowolony (1) Ostatnio korzystałem z usług serwisu przy naprawie lodówki Samsunga i jestem... Marek Dlaczego nie kupię sprzętu AGD firmy Samsung? (1) Właśnie z powodu tego serwisu. To jedyny serwis na terenie Trójmiasta,... Paweł ŻENADA, MASAKRA, OLEWANIE KLIENTA, BRAK SKALI DLA SŁÓW KRYTYKI (3) Nie wiedziałem, że w dzisiejszej Polsce jeszcze takie miejsca istnieją. Byłem... zażenowany klient Lodówka (1) No cóż nie wiem od czego zacząć,moze od stycznia sie ciągnie temat.... Panie... Ela Super serwis! (1) Przemiłe panie w recepcji,technik też w porządku,szybki i solidny! Danuta Nie polecam! (1) Oddałam ekspres do naprawy.Gdyby nie mój telefon przypominający o naprawie... klientka porażka (1) Naprawa ekspresu ciśnieniowego Saeco - totalna porażka i kpina z klienta.... aa Expres ciśnieniowy Krups (1) Oddałem do naprawy 1,5 roczny expres ciśnieniowy Krupsa na gwarancji. Nie... Jacek naprawa pralki (1) Masakra!!!Co z tego że pan przyjechał na drugi dzień skoro nic nie zrobił i... Beata NAJGORSZY SERWIS ŚWIATA (1) Byłem tam wczoraj z Blenderem Philipsa i...nie otworzono mi:O Przejechałem... karol Szczerze nie polecam!!! (1) Jedyne co mogę powiedzieć to że szczerze nikomu nie polecam telefon milczy... Niezadowolona Potwierdzam partactwo i cwaniactwo tej firmy (1) od rana do wieczora mają odłożony telefon ,działa tylko w nocy jak nikt tam... Adam