Samsung agd nigdy więcej w pomorskim

Jak w tytule
mam prawie wszystkie sprzęty samsunga. Gdy popsuł się tv - serwis z gdańska szybki i sprawny - super.
jakie moje zdziwienie, gdy już popsuł się piekarnik - serwis z gdyni i...Jedna wielka masakra:
terminowość, wiedza o produkcie naprawianym, niechlujne wykonawstwo, kultura pań przez telefon-klient nigdy nie ma racji: "nic samo się nie psuje", "na pewno mówiłam inaczej", "nic takiego nie obiecałam" ... Pozostawiają wiele do życzenia. Nie chce mi się opisywać wszystkiego, bo zabraknie miejsca.
z całego serca nieeee polecam!!!
napisałem i dzwoniłem do samsunga w warszawie, aby sobie poczytali też te wpisy, ale chyba nie trafiłem do odpowiedniej osoby - nie przejęli się, a myślę że wiele tracą obsługą posprzedażną w serwisie rodem z prl-u, który podnajmują do napraw.
oby żadne agd mi się więcej nie popsuło.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SAMSUNG AGD NIGDY WIĘCEJ W POMORSKIM

Na stronie samsunga jest możliwość napisania do prezesa....ale cieżko cos tam napisać bo mega dużo odnosnikow, ale jestem zdeterminowana po obsłudze co prawda lodówki innej marki, ale zamierzam napisać do wszystkich producentów dla których świadczą usługi z odnosnikiem do tej strony listy imienne na Prezesów bo nie jest sztuka to wydostać...i jesli to nie pomoże, powtórzyć listy za rok...przynajmniej bede wiedziała ze zrobiłam co mogłam bo takiemu chamstwu mówię NIE

W Warszawie tez nie jest lepiej . Mam całą kuchnię w samsungu i 2 lata po zakupie po kolei wszystko wymieniamy . Totalna tragedia , serwis tak jak napisałeś zawsze ma rację a sprzęt totalna żenada.
Lodówka za 7000 - na gwarancji 2 razy wymieniony agregat ,pół roku po gwarancji tez się zepsuł. tak samo z z okapem , piekarnikiem parowym i ze zmywarką - oczywiście w serwisie i na infolini nie mają nic sobie do zarzucenia - Przestrzegam wszystkich przed zakupem agd samsunga - ogromna strata pieniędzy i nerwów .

Samsung to dno. Opieralas sie na reklamach to masz. Myslenie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1