Edyta - opinia (4) dziś pierwszy raz chciałam skorzystać z usług lokalu, niestety powiedziano mi... Edyta Polecam (1) Dla mnie i mojego meza jest to super miejsce gdzie mozna zjesc dobry domowy... aga coraz gorzej... (1) Lokaj istnieje już jakiś czas. Chadzałem tam codziennie na obiad wraz z... Niezadowolony
Mnaim :) (1) Zależało mi aby szybko i smacznie coś zjeść więc zaryzykowałam i wybrałam się... magda NIGDY WIĘCEJ (2) Naprawdę nikomu nie polecam tego bistro! Organizacja tam jest okropna!... Agnieszka Nie polecam (1) Zamówiliśmy na dowóz kilka dań obiadowych i pizze. Pierś z kurczaka była... Krzyś I tak i nie (2) Po przeczytaniu artykułu na trojmiasto.pl uznałam, że wypróbuję nowe miejsce... o. Moja ocena (2) .... zapragnelismy cos zjesc, ponieważ kolega mial ulotkę lokalu MiedzyNami... troche prawdy najlepsze i stosunkowo najtansze jedzenie we wrzeszczu (1) Jestem stalym klientem bistro, jedzenie wysmienite ze stosunkowo niskimi... misiek Jedzenie smaczne i na tym koniec zalet. (1) Dowiezione potrawy ledwo ciepłe, porcje dość małe, a cena lekko powyżej... Artur Sympatycznie ;) (1) Lokal jest dość przytulny i ma zabawną kolorystykę. Menu jest bardzo... enemi PRZEPYSZNE ZUPKI (3) POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM ZUPKI Z MIEDZYNAMI! BARDZO SMACZNA I DOMOWA KUCHNIA! P. Spaghetti z sosem pieczarkowym (1) Dziś byłam w Bistro Między nami!!! pewnego razu zamówiłam właśnie spaghetti z... Małgosia w sałatce 80% to sałata (1) Bardzo sie zawiodlam, sałatka ktora zamowilam skladala sie praktycznie z... niesmak pozostal Bistro (1) Super, milo, szybko, mily klimat, super atmospfera, TANIO, w weekendy mega... Align*