Pierwsza wizyta za nami (1) Wczoraj z ciekawości po raz pierwszy udaliśmy się na obiad do Karmy i z miłą... Mihau Słabo i nieuczciwie (1) Zamówiłem danie główne (kurczak + ryż) i dodatkowo pieczywo Naan. Dostałem... rk Średnio..... (1) Wnętrze nie zachwyca, nie czuć indyjskiego klimatu. Jest brudno, brudno i... Iza
Za drogo (1) Jedzenie jest dobre ale wielkość porcji nieadekwatna do ceny. Chicken pakora... Milka Adam - opinia (4) Jest zabawne to co Pan mowi o jakosci podawanych dań,akurat byłem przy... Adam Niezła pizza! (3) Pierwszy raz zamawiałem pizzę z MiędzyNami i jestem bardziej niż zadowolony.... dolnowrzeszczianin Klient - opinia (1) Pan , który przyjmował zamówienie nie znał składu potraw. Pytałyśmy o skład z... Klient polecam;) (1) Pyszne pierogi domowej roboty, widać, że używają świeżych składników. Smaczna... agnieszka Warte odwiedzenia miejsce (1) Jestem po 3 wizycie w tym lokalu i mogę go śmiało polecić wszystkim wahającym... Paweł klient nie jest dla nich wazny i smacznie nie musi być, zdrowo też nie... (2) zamówiłem łososia z grilla i pierogi. Krótko mówiąc - kucharz nie zna się na... piotr ocena (1) dzisiaj 30/01/2014/bylismy z zona na obiedzie w bistro Miedzy Nami.Ja... ANDRZEJ I HALINA. Pizza ok. Reszta taka sobie. (3) Byłem w Bistro już trzeci raz, za pierwszym razem skosztowałem pizzy. W smaku... Mariusz Fajne miejsce, tłoczno i gwarno (2) Od kilku miesięcy jestem klientką bistro i nigdy mnie nie zawiedli. Pracuję... Aga Jedzenie jakby coraz gorsze (2) W bistro bywam od dawna, zauważyłam systematyczny spadek jakości dań.... Meg Super miejsce-super jedzenie :) (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz w godzinach obiadowych , zamówiłam pierś z... Ola Oj malkontenci (2) Lubie bistro, jedzenie mają dobre, codziennie zamawiam do domku i ostatnio... osoba która nie lubi gotować Świetna pizza (2) Zamawiam w Między Nami dość regularnie pizzę i muszę przyznać, że jest na... mały szu sztućce na życzenie klienta (3) Zamówiłem sobie jedzonko z bistro, przyszło jedzonko ale bez sztućców,... Jędrek Ewe - opinia (5) Jedzienie podano bardzo szybko, porcje w sam raz, b.dobre frytki i sos... Ewe świetna pizza (1) Od pewnego czasu pizza jest naprawdę rewelacyjna. Pozostałe jedzenie też.... ja