Adam - opinia

Jest zabawne to co Pan mowi o jakosci podawanych dań,akurat byłem przy skladaniu reklamacji i kompletnie nie rozumiem dlaczego .. siedziałem obok i też jadlem łososia z frytkami ,jestem wegetarianinem,stałymy i zawsze zadowolonym kilenetm i powiem szczerze,że był bardzo dobry i przedewszytkim świeży!! Polany masełkiem aby był soczysty,a nie olejem jak Pan to opisuje !! Kompletna bzdura z oddaniem dania !! Skoro woli się jeść wióry zamiast dobrej soczystej rybki to pomylił pan miejsca w 100%! Pozdrawiam sympatyczne kelnerki oby tak dalej !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Adam - opinia

Drogi obrońco coś nie tak z tymi twoimi ocenami bo dają tam niezbyt smacznie jeść i chyba niezbyt świeżo bo jakiś czas temu się tam przytrułem wlaśnie rybą. Ja tam nie wrócę nigdy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na kilometr widać, że rzekomy pan Adam to ktoś z restauracji kto próbuje bronić reputacji tego miejsca. Tym bardziej mnie zniechęciliście do siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Noo tak, bo zawsze kazda dobra opinia to musi byc od razu hejt i podszywanie sie wlascicieli, kelnerek,kucharzy za zadowolonych klientow.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1