Ewe - opinia

Jedzienie podano bardzo szybko, porcje w sam raz, b.dobre frytki i sos czosnkowy. Patrzac na to, ze w okolicy nie ma za bardzo gdzie zjesc (same kebaby), to miejsce jest naprawde godne polecenia na smaczny obiadek na miescie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ewe - opinia

Ewe ,lubię Miedzy Nami ale w pobliżu jest jeszcze restauracja MUNDO która oprócz karty menu ma wspaniałe lunche i tylko za 16 zł. Muszę wspomnieć również o pizzy która jest najlepsza w trójmieście,wspaniałe ciasto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hahahah nie daj sie na to nabrac MUNDO to dokoncz sobie sama . codziennie przechodze tamtedy i widze same papugi i sciagacze tam siedza .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale dziecinada,jak małe dzieci w piskownicy. Tyle ile jest restauracji, tyle ilu jest ludzi to każdy będzie miał swoje smaki i swoje restauracje i swoje bistro.Ja polecam i bistro i restauracje.Każde z tych miejsc ma swoje wady i zalety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zależy kto co lubi. W opiniach niektóre osoby wspominają,ze jest tłoczno i nie da się w spokoju zjeść. Dla tych osób bardziej przyjazna jest restauracja obok, ale prawda jest taka,że danie sa" nieco" droższe. Ja nie lubie klimatu pustki i zawsze przyciagaja mnie miejsca takie jak własnie bistro gdzie spotykam coraz więcej znajomych, co jest bardzo fajne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0