Świetna pizza

Zamawiam w Między Nami dość regularnie pizzę i muszę przyznać, że jest na prawdę wyśmienita. Dostawa zazwyczaj wręcz błyskawiczna - 15-20 minut na terenie Wrzeszcza. Lokal też ma swój urok. Są jednak minusy - jak dla mnie przede wszystkim cena przestała być przystępna. Zwłaszcza, że z cenami jest dość duże zamieszanie - potrafią często się zmieniać (w górę), przez co niejednokrotnie miałem niemiłe zaskoczenie odbierając jedzenie. Kosmosem jest opłata za pudełko na pizzę (1 zł - nieporozumienie), stąd jeśli jedzenie zamawiamy, należy na starcie doliczyć do wszystkiego złotówkę. Na koniec niestety przykrość, której właściwie sam jestem sobie winny, a mianowicie dostawca oszukał mnie raz przy wydawaniu reszty. Ale ogolnie polecam, choć jeżeli ceny nadal będą rosły, to z pewnością zmienię lokal.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Świetna pizza

Jesteśmy bardzo zaskoczeni Pana opinią, ponieważ nasz lokal istnieje od 1,5 roku i tylko raz była podwyżka cen o ok 1 zł, ze względu na wzrost cen produktów naszych dostawców.

W innych pizzeriach koszt pudełka na pizzę jest wliczony w cenę dania przez co pizza jest droższa i tracą na tym klienci spożywający pizzę w lokalu. Proszę sprawdzić ceny w innych miejscach, a przekona się Pan, że nasze ceny są bardzo konkurencyjne, ponieważ na bieżąco to monitorujemy.
Za pudełko sami płacimy 1 zł i tyle samo doliczamy klientom na wynos, co jest zaznaczone w ulotce.

Proszę też zwrócić uwagę, że w odróżnieniu od innych lokali nie doliczamy żadnej opłaty za dowóz posiłków.

Natomiast bardzo cieszymy się, że smakuje Panu nasza pizza :-)

Mamy również nadzieję, że dostawca jednak pomylił się w wydawaniu reszty, a nie zrobił tego celowo. Przepraszamy za to.
Gdyby sytuacja się powtórzyła, prosimy o kontakt telefoniczny na numer, który jest podany na samym dole ostatniej strony ulotki, a sprawa na pewno zostanie pomyślnie rozwiązana.

Pozdrawiamy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2