sztućce na życzenie klienta

Zamówiłem sobie jedzonko z bistro, przyszło jedzonko ale bez sztućców, dzwonię i pytam czym mam to zjeść Pani odpowiada że "sztućce są na życzenie klienta". Ja myślałem że jak zamawiam jedzenie na wynos sztućce powinny być ale jednak tak nie jest. W bistro tak nie jest. Dzisiaj ryba, tzn. kawałeczek ryby, może dokładniej kawalątek ryby ale ziemniaków dostałem sporo, w końcu równowaga musi być ;). Dzisiaj się przekonałem że sztućce + jedzenie to rzecz nieoczywista, ale cóż Panie Siostry najwidoczniej tego nie rozumieją...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: sztućce na życzenie klienta

Na początku istnienia bistro sztućce były dodawane do każdego zamówienia na wynos, ale dostawaliśmy informacje zwrotne od wielu klientów, że mamy ich nie dołączać, ponieważ używają sztućców wielorazowych.
Dlatego też w następnej ulotce umieściłyśmy informacje: "SZTUĆCE NA ŻYCZENIE KLIENTA". Wystarczy przy zamówieniu telefonicznym zaznaczyć, że mamy je dołączyć i nie ma problemu.
Ktoś, kto choć trochę dba o ekologię - będzie wiedział w czym rzecz ;-)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sztućce na życzenie klienta

do Olga

Jaby bylo problemem gdyby pracownik bistra przyjmujac zamowienie zapytal o te sztucce...to przeciez wy jestescie dla klienta
...to przeciez wasz interes by utrzymac klienta....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2