DNO (2) Nie polecam tej szkoły. Nawet jak by mi dopłacali bym do niej nie wruciła.... Były uczeń rodzic (1) Nie posłał bym do tej szkoły żadnego kolejnego dziecka. Nauczyciele może i... ojciec Jest OK! (1) Fajna szkoła, nauczyciele niektórzy naprawdę SUPER, opinie poniżej - szok -... jestem boska
Jest naprawdę w porządku ! (1) Szkoła jest naprawdę dobra. Nauczyciele fajnie prowadzą zajęcia, a lekcje są... mm krzywe-okulary - opinia (2) Bardzo fajna i miła szkoła. Zapewnia bezpieczeństwo. krzywe-okulary Maskara (1) Nauczyciele przeklinaja na lekcji. SA bardzo nie mili. Pani od matmy wstawia... Domin Toksyczna Szkoła (6) Nad tą szkołą ciąży klątwa toksyczności. Współczuję uczęszczającym do niej. Alibaba Nie Polecam!!! (1) Poziom Nauczania zależy od Nauczyciela. Papier toaletowy to jakiś koszmar... Domi Polecam chociasz jest parę uwag.. (1) 1.(....) 2.Nauczyciele wzywają rodziców za to że np. chłopacy mają swój... Paulus9112 Z całą pewnością nie polecam tej szkoły. (2) Nie polecam innym tego gimnazjum. Poziom nauczania ogólnie jest dość na... Absolwentka gim1 zdecydowane nie. (5) poziom nauczania.. hm, zależy od nauczyciela, ale nie jest najgorzej.... maku. Średnia szkoła. (3) Poziom nauki wysoki, uczniowie (jeśli chcą) dobrze przygotują się do egzaminu... A.P. Nasza szkoła (2) Jeśli chcesz mieć dobre oceny i dobrych wycowawców to idź do naszej szkoły.... Careless__ PILNE POMOCY (4) prosze mi powiedziec czy w tej szkole jest normalny WF czy cos w rodzaju... thesims Spoko można tu wpadać (2) Szkoła spoko! cisną z nauką, ale da się wyżyć! Heniek:) Raczej NIE (3) Kontrowersyjna szkoła to dość łagodne określenie. Wiele negatywnych opinii... Arek Polecam! (2) Naprawdę dobra szkoła, wysoki poziom nauczania, dobrzy nauczyciele, spoko... Absolwentka 2007/08 Piórek - opinia (1) Patola :D Super nauczyciele ale fajna szkola Piórek _ (1) najlepsza szkoła, polecam. :) abc SUUUPEER :) (1) Jesli chcecie naprawde fajnych wspomnien, wysokiego poziomu nauczania i... xxxxxxx