rowy melioracyjne w Bojanie (12) Dlaczego nie są czyszczone rowy melioracyjne w Bojanie a powodem tego jest... mieszkanka Urlop,wedkowanie w Szemudzie (11) Halo wszystkim,wybieram sie w lipcu na urlop do Szemud.Urlop poza... Ryszard szkoła w Bojanie opinia (127) Bardzo prosze o informacje czy warto przenosic dzieci do szkoły podstawowej w... Kaśka
regulacja ruchu przed szkolą w Bojanie (3) przy szkole na drodze 218 obowiazuje ograniczenie prędkośći do 40Km/h kto go... romano36 Biedronka w Bojanie (430) Jak w temacie:) Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:) sds Kto zna Sebastiana ł.? (8) mam do niego sprawa, chodzi o czesc do samochodu, a on tu juz nie mieszka Laguna gimnazjum w Bojanie jest ok (22) Ludzie, którzy czepiają się gimnazjum w Bojanie mają najwyraźniej problemy z... mieszkaniec Bojana sport - fitness, aeobik, siłownia (37) Witajcie, czy w Bojanie lub okolicach odbywaja sie jakieś zajecia sportowe... asiasz Zebranie wiejskie Bojano (35) Zapraszam na zabranie wiejskie: Bojano 14.03 – godz.18.30... zzz Opieka lekarska w BOJANIE (5) Proszę o opinie o lekarzach z naszej pięknej wsi. alcia odśnieżanie (18) w Bojanie to jakaś makabra, czy tylko mnie się tak wydaje? od 48 godzin nie... ddd niania (59) mam 25 lat mieszkam w Bojanie z chęcią zaopiekuję się jakimś... misia24 auobus (4) Slyszałam ze jest jakis autobus który jedzie z koleczkowa na chylonie . Moze... ... NARZEKANIE - przyszlosc Bojana (12) Zauwazyliscie ze najbardziej oblegane tematy na forum Bojano to gdzie kupic... KNIE proboszcz bez prawa jazdy za jazde po pijaku (31) http://www.polskatimes.pl/fakty/417714,pow-wejherowski-ksiadz-z-bojana-jechal... smutna wypadki w Bojanie i Koleczkowie (36) Moze wiecie co to byl za wypadek samochodowy dzisiaj w nocy czy tez nad ranem... tutejszy wyrok na proboszcza (39) Jaki zapadl wyrok w jego sprawie? ja Bojano (2) Tragedia będzie jak te debile którzy jeżdżą np. ulcą hebla w bojanie wpadną w... mieszkaniec Gminne przetargi kolejna porcja... (14) Kolejna porcja gminnych przetargów pomijających Bojano... sds wyciety las przy ul Zachodniej?? (2) jw czy tam bedzie jakas droga?? gamda