:)
Szczerze mówiąc nie wiem od czego zacząć. Miejsce jest naprawdę godne polecenia, zarówno jedzonko pyszne, jak i obsługa kelnerska. Nawet będąc z dzieckiem, które przyglądało się pani smażącej naleśniki, ta chętnie z nami porozmawiała :)) mimo ciężkiej pracy i jak się domyślam upału przy tylu patelniach! Bardzo duże porcje, a nowy naleśnik z serkiem marscapone wyśmienity. Dziwią mnie złe opinie dotyczące kelnerów, bo są naprawdę sympatyczni i profesjonalni w tym co robią! Chętnie doradzą, a uśmiech nie schodzi im z ust, mimo ciężkiej pracy (sama pracowałam w gastronomii, wiem o czym mówię:). A co najpiękniejsze... To wystrój! Naprawdę mało jest tak klimatycznych miejsc! Kącik dla dzieci-super pomysł. Zazwyczaj są to miejsca bardzo nowoczesne, a tu mamy super atmosferę. Muzyka również miła dla ucha. Jedyne do czego mogę się przyczepić to czasem rzeczywiście jest bardzo duszno i parno w restauracji. Polecam i gratuluję. Manekina nie można porównywać z innymi naleśnikarniami w Trójmieście.