Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Agata - ocena (1) Jedzenie okej, nic specjalnego nie wiem co ludzie tak bardzo wychwalają.... Agata Magdalena - ocena (1) Jedzenie przepyszne, nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Porcja idealna co do... Magdalena Kuba Ohler - opinia (1) Bardzo dobre jedzonko miła obsługa wystrój ładny Kuba Ohler
Iwona - opinia (1) Miła obsługa i bardzo dobrze jedzonko polecam Iwona Ksawery B - opinia (1) Czekam bardzo długo na miejsce, obsługa jest nieogarnięta. Do wymiany !!!! Ksawery B Mariusz - opinia (1) Szybko smacznie i w dobrej cenie Mariusz Nalesniki (2) Jako nalesnikarnie polecam ten lokal fakt trzeba trochecasu wystac ale... Piotr Super (1) Serdecznie polecam restauracje. Fajny klimat a jedzonko pyszne i w... Kobieta (20) Jedzenie jako tako po japońsku (1) Naleśnik po węgiersku nawet smaczny pomijając przygotowane pieczarki .... Pawel Masakra, nie polecam (1) Nie dość że czekałam ponad godzinę na naleśnika pomimo wcześniejszych... Weroniak Zawiedzione. (3) Przychodzimy do Manekina naprawdę często, zawsze wychodziłyśmy w 100%... Karolina Fajne miejsce (1) Przepyszne naleśniki i makarony , fajny klimat. Kiedy będzie menu jesienne?... a Kelner Tomek (1) Pan Tomek uprzejmy, zyczliwy okazujacy klientowi maximum zainteresowania i... Alicja DAWNO NIE BYŁO TAK DOBRZE (2) Bywam w Manekinie dość często, oczywiście bywałabym częściej gdyby nie... Ola Smacznie i tanio (1) Duży wybór w karcie dań, bardzo dobre jedzenie, przystępne ceny i fajny... DeeDee Obsługa do bani (1) Manekin! I Love You ale obsługę macie do wymiany. Ja rozumiem że jest okres... Justa Miło i przyjemnie (1) Chciałabym tylko pogratulować dla chłopaka Pani Pauli która nas dzisiaj... Rozbawiona Naleśnikowe szaleństwo (1) Naleśnikowe szaleństwo oraz pyszne zupki w jeszcze pyszniejszym chlebku.... Edyta Ogródek latem jest fajny, ale... (1) Manekin jaki jest każdy wie - kolejki spore - przyzwyczailiśmy się, czas... Piotr Dużo i tanio, ale nie smacznie (1) Fakt, że duże porcje i niezbyt drogo, ale smacznie raczej nie. Sam robię... tralala