Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Supero (1) Masakra jak czytam te opinie po prostu nie mogę sobie darować! Nie powiem, że... Adi nadzwyczajnie (1) jezeli ktos wczesniej mial chodz odrobine do czynienia z gastronomia oraz... Kacper smacznie i fajnie (1) Mój pierwszy raz w manekinie. Spodziewałem się wszystkiego sądząc po... darek
Uwielbiam (1) Nigdy nie piszę opinii na tego typu portalach, lecz tym razem to zrobię... Basia miło i pysznie (1) Już kilka razy byłam w Manekinie. Moja obecnie ulubiona pozycja to salatka z... dorota było o niebo lepiej! totalna porażka (1) Restaurację Manekin odwiedzałam przynajmniej raz w miesiącu od dawien dawna.... Anna Obsługa fatalna, gdzie jest menager??? (1) Manekina znałem już przed remontem, i muszę to stwierdzić, że było o niebo... Krzysiek Może być lepiej (1) Ogólnie nie jest źle.Brakuje większego zaangażowania obsługi.Rozumiem ,że... as Dramatyczna obsługa (1) Wspominam Manekina sprzed remontu - zawsze tłoczno i gwarno, bardzo długi... dpr głośno, obsługa widmo, naleśniki suche, mdłe i za słodkie (1) Po zajściu do Manekina okazało się że jest duży ruch, chcieliśmy stolik na... kasia Nie,nie ,nie (1) Naleśnikarnie odwiedziłam pierwszy raz, liczyłam na coś pysznego, jednak... Paula Polecam (1) Jedzenie bardzo dobre. Zawsze wszystko świeże i wysokiej jakości. Fajna... Beata Bardzo dobre jedzenie, ale.. (1) Ogólem patrząc - wystrój, lokalizacja, menu, obsługa oraz samo jedzenie,... gość bardzo smacznie (1) Zaje...pyszne spaghetti ze szpinakiem i lososiem oraz spaghetti z kurkami,... nn Rozczarowanie (1) O "Manekinie" słyszałem wiele dobrego, ale po kilku wizytach stwierdzam, że... Michał Idą w ilość, nie w jakość... (1) Znam Manekina od kilku lat, było to miejsce gdzie za 20zł można było się... Agata Była klientka (1) Kocham Manekiny w Toruniu, ale ten w Gdańsku to pasmo porażek. Po remoncie... Kasia klasa! (1) Manekin to klasa sama w sobie! pozostałe naleśnikarnie mogą się schować i... aniaa Cudne miejsce. (1) Kilka dni temu miałam przyjemność jeść obiad w Manekinie. Piękne świetliste... Kasia Nigdy wiecej (3) Lubilam tamtejsze jedzenie. Obsluga zwykle pozostawiala wiele do zyczenia,... Lucy