Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Bardzo przyjemna Restauracja (1) Super!!r byliśmy w sobotę w Manekinie i bardzo nam się podobało wystrój,... Marek Tak sobie. (1) Jedzenie oczywiście dobre, ale reszta? Oczekiwania na stolik się... BB słabo (2) Witam,miałam okazję kilkakrotnie jeść naleśniki w tym miejscu.Nie dość że na... Magda
Manekin- nie polecam (1) Czas oczekiwania na stolik 10 min czas oczekiwania na menu 20min czas... Wkurzeni i głodni! nie polecam (3) Nie wiem czym ludzie się podniecają w tej restauracji. Jedzenie tłuste,... Kamila nie polecam (1) byłam w manekinie 3 razy, za każdym, alby sprawdzić, czy może się nie... M zawiedzona (3) Manekina znamy od 6 lat, za każdym razem kiedy odwiedzają nas znajomi z... marta Fatalna obsługa (1) Do naleśnikarni wybrałam się po zajęciach wraz z koleżankami i wszystko... Studentka Manekin (1) Naleśniki są pyszne, duże i zdecydowanie warte swojej (stosunkowo... Aleksandra dobre pyszne (1) bywamy co dwa tygodnie, wybieram smak toskanii-pyszota albo eksperymentuję... daniel chleb do borowikowej (1) zastanawiam się, czy doczekam kiedyś niedzieli, gdy nie zabraknie chleba do... Mariusz Marcin - opinia (1) Można powiedzieć,że jestem stalym klientem. To miejsce naprade zasluguje na... Marcin Rozczarowanie (4) W ostatni piątek, poczuliśmy głód. Zdecydowaliśmy się odwiedzić Manekina i... Młoda ; ) (1) Jedzenie wyśmienite, obsługa pracowita, przy tak dużym ruchu radzą sobie... M Ja jednak nie polecam... (1) Z racji z tego, że rzadko bywamy z mężem w restauracjach postanowiliśmy w... rozczarowanaM Czasem rewelacja, czasem klapa (1) W Manekinie bywam kilka razy w miesiącu, bo to przyjemne miejsce. Problemem... Dawid Mieszne uczucia (2) W Manekinie jadam raz na jakiś ponieważ znajduje się tuż przy uniwersytecie i... Meg Kulinarna rozkosz (1) Witam, do Manekina trafiliśmy przypadkowo razem ze znajomymi w... Boogie Szczerze polecam! (1) Do Manekina chodzimy razem z mężem regularnie. Jedzenie idealnie trafia w... Karolina pycha !! (1) Obszerne menu, jedzonko smaczne, stosunkowo tanie i co najważniejsze - porcje... mniamniam