Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Polecam (1) Wszystko naprawdę bardzo smaczne i niedrogie. Trudno jedynie się zdecydować.... Michał Aśka - opinia (1) W Manekinie jestem conajmniej raz w tygodniu, super miejsce, jedzenie,... Aśka Nigdy więcej!!! (4) Nigdy nie pisałam negatywnie o lokalach, ale myślę że moja przygoda jest... Magda i Mariusz
Naleśniki - to jest to (1) Jadam w Manekinach (najczęściej w Toruniu, ale i tym w Gdańsku również) od... Gonia Niedzielny obiad (1) Wraz z rodzina poszlismy do Manekinu slyszac ze maja dobre jedzenie i... Xarak Super (1) Wczoraj byliśmy w Manekinie pierwszy raz. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem.... Natalia PIERWSZA WIZYTA :) (1) Dziś po raz pierwszy miałam przyjemność gościć na obiedzie w Manekinie.... zachwycona 8 Marca (1) Nie jestem osobą, która często decyduje się na wystawienie opinii o lokalu na... Wera Bardzo dobre jedzenie (1) Byłem kilka razy, bardzo fajny lokal, jedzenie bardzo smaczne - swieże, ceny... Greg Zauroczona. (1) Jestem poprostu zauroczona tym miejscem. Prawie zawsze zamawiam swoją... Patrycja Najlepsza naleśnikarnia w Gdańsku. (2) Jestem stałą klientką Naleśniakarni Manekin. Naprawdę polecam. Miła... zabol Całkiem przyzwoicie (2) Nie jestem stałą klientką knajp czy restauracji, bo lubię ugotować coś dla... Ania Nastrojowo i pysznie! (1) Zachęceni dobrymi opiniami znajomych, postanowiliśmy odwiedzić tą knajpę. Nie... Piotr K Było, było ale się skończyło... (1) Jestem stałym bywalcem tego lokalu razem ze swoją dziewczyną, ale raz na... Mondry Miejsce godne polecenia !!! (2) Pyszny krem z borowików, genialny naleśnik burito, banalna ale ciekawa... Mania dramat wescie sie za te kelnerki (2) wiadomosc do wlasciciela lokalu. Przez pana kelnerki albo ich brak traci pan... mark Recenzent Trójmiejskich Restauracji - opinia (4) Musicie to zmnienić. To jakaś masakra, na nalesnika czekam 20min, chyba po... Recenzent Trójmiejskich Restaura Gdańsk, a Łódź (1) Studiuję w Gdańsku, ale pochodzę z Łodzi. Chciałabym porównać dwa lokale. W... Lucyna Nawet więcej niż dobre jedzenie... (1) Właśnie jestem w Manekinie i muszę napisać że przeżyłam miłe zaskoczenie.... Milenka fajny klimat ;-) (1) klimat naleśnikarni bardzo fajny; pracuje w nim bardzo miłe sympatyczne,... Iwa