Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Myślisz "naleśnik", mówisz Manekin :) (1) Myślałem, że Manekin to tylko naleśniki (wypasione!), a tu taka miła... MG Pyszne jedzenie, ale obsługa że głowa boli.. (2) Bywam w manekinie średnio 3 razy na miesiąc, głównie ze względu na parę... voopeem MEGA! (1) Jak dla mnie rewelacja. Naleśnikarnie odwiedziłam 3 razy i za każdym razem... Magda
Super miejsce :) (1) Ludzie! Jak chcecie się do czegoś przyczepić to i tak się przyczepicie ale... stały klient najlepsi (1) Nie ma lepszej naleśnikarni w Gdańsku! (podejrzewam, że w całym Trójmieście)... Softie polecam (1) swietna knajpa na szybki, smaczny i tani posilek. Obsluga co prawda nie... AS Ile czasu się robi NALEŚNIKA??? (4) Wybraliśmy się w dzień dziecka z naszą Martynką na obiadek. Jedzenie było... Piotr, Karolina i Martynka Wszystko pięknie z jednym ALE... (1) ...Wystrój - świetny, klimatyczny. Miejsca sporo, ceny również przystępne,... widnianka Słaba obsługa (1) Naleśniki wyśmienite, jednak ostatnim razem czekałam na zostanie obsłużonym... E. Miłe zaskoczenie (1) Jestesmy pod wrażeniem jak tacy młodzi ludzie mogą być tak grzeczni. Obsługa... Maciek R po raz kolejny sie zawiodłem (1) Byliśmy z dziewczyną po dwumiesięcznej nieobecności ponownie w Manekinie.... chucj BARDZO POLECAM! SMACZNIE I NIEDROGO! (1) Bardzo wszyskim polecam, bardzo smacznie, bogate menu, sprawna obsługa i... Piotr jestem fanka nalesnikow w manekinie (1) polecam wszystkim, probowalam ponad 15 naleśników i kazdy byl pyszny buka TRAKTOWANIE OBSŁUGI ??? (2) ODWIEDZILAM MANEINA PO RAZ PIERWSZY I OD PROGU SLYSZALAM KRZYKI NA UCZNIA... Dagmara Weronika - opinia (5) Nie polecam tego miejsca w Gdańsku bo już drugi raz się zawiodłam. Za... Weronika Naleśniki 1 klasa (1) Od roku jestem regularnym gosciem Manekina i mimo dwóch wpadek kuchni(letnia... KM Dla mnie petarda!!! (1) Bardzo fajna knajpka! Jestem klucharzem w jednej z trójmiejskich knajp i... Chef POLECAM!!! (1) Co do obslugi - bez zarzutów, potrawy wysmienite, mozna sie najesc, duzy... Woland Lasagnia naleśnikowa - odradzam (1) Nalesniki w Manekinie sa smaczne, niestety w karcie brak pozycji z... MM traktowanie obsługi??? (1) Pani manager preferuje kolor czarny i granat. Obserwator manekina. obserwator