Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Może nie doskonale, ale bardzo dobrze (1) Duży wybór naleśników, przyjemne miejsce, ceny do zniesienia. Generalnie... Anna pysznie, tanio i przyjemnie (1) Jesteśmy stałymi klientami Manekina. Jedzenie jest bardzo pyszne, porcje... Ewa i Jakub Smaczne naleśniki to nie wszystko (1) Korzystałam kilkakrotnie z tej knajpki, ceny bardzo kuszące, smak potraw... Gosia
Czy jestem w przedszkolu? (4) Jestem stałą klientką, może nie odwiedzam manekina codziennie ale raz na... Baska dla mnie rewelacja:) (2) Ludziska litości, czemu wszyscy tak bardzo czepiają się tych kelnerek??! W... nika Kocham Manekina!!! (1) Nie ma nic do czego można by się przyczepić. Naleśniki pyszne(przynajmniej... Mateusz Pani kelnerka udaje że mnie nie widzi (2) Siedzę właśnie na górze w Manekinie. Gdybym nie była głodna to już dawno bym... Me alinamojamoto - opinia (3) Nieco zbyt długi czas oczekiwania, miła obsługa, ale farsz mięsny to jakaś... alinamojamoto tak! (1) Jako, że Manekin przywedrowal z Torunia (Toruń-moje miasto!) to poszlam tam... myszka Pozytywna Przemiana (1) Jestem naprawdę zaskoczony jaką przemianę przeszła ta knajpa. Byłem ze dwa... kierzkowskitomek@gmail.com N.M. - opinia (1) Uwielbiam naleśniki :-) Szczególnie te słodkie, ale wytrawne są również... N.M. serdecznie dziękujemy! (1) Byłem z żoną w weekend w manekinie i chciałbym serdecznie podziękować Pani... Marek K Wystroj dziwny ale kuchnia calkiem fajna (1) Dziwne pomieszanie nazwy lokalu i jego wystroju. Takie lokale powinny miec... Lukasz Pysznie, ale za głośno (2) Skorzystałam kolejny raz z oferty Manekina. Podoba mi się i bogactwo menu i... ANIA Najlepsza restauracja w trójmieście!!! (4) Poznałem tą knajpkę jakieś dwa lata temu, od samego początku wywarła na mnie... Przemek K jedzenie pyszne ale trzeba być cierpliwym (1) Już usług naleśnikarni korzystałam kilkukrotnie, zawsze w weekendy, jest dużo... Hania Miłe zaskoczenie (1) Poprzednia moje wizyta w tym miejscu (wtedy jeszcze była to zwykła... puder Bardzo dobre jedzenie i super obsługa. (1) Serdecznie chciałbym podziękować Pani Agacie Hinc za świetną obsługę.... Michał Wysocki dla cierpliwych (1) jedzenie super, obsługa sympatyczna ale... czy nie mozna przewidziec, ze w... m Super! (1) Polecam wszystkim. naleśniki PYSZNE i niedrogie. Brakuje mi jednak pozycji do... ygrek