Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Zawsze tam wracam (1) Jest to bardzo miła knajpa, z fajnym wystrojem i świetnym menu. Naleśniki są... m.gdynia Polecam (1) Pozytywnie zaskoczyłem się tym miejscem. Miła obsługa, serwowane naleśniki... Piotr Szczerze polecam (1) Po raz drugi odwiedziliśmy ten lokal i było jeszcze lepiej. Tym razem... Aleks
hm (2) Jestem a moze teraz lepiej powiedziec bylam czesta klientka manekina kiedy to... Kaś Pycha! Moje ulubione z kurczakiem i grzybami Mung! (1) Szczerze polecam. Zdarzyło mi się nawet jechać z Rumi specjalnie do Gdańska... LoLa Stanley - opinia (1) W gdańskim Manekinie bywa różnie. Wiele zależy od obsługi. Dziś trafiłem na... Stanley Lubię Manekina :-) (1) Ich naleśniki są super! Do tego śweiży soczek, mniaaaaaam.... Kelnerki, zaraz... xxxxxx Prawie idealna knajpa PRAWIE (1) Restaurację tą mogę śmiało polecić każdemu kto chce dobrze i tanio zjeść.... Adrian pychotka (1) Różnorodność smaków, fajne zupki i oczywiście sałatki. Bardzo fajny klimat... marta wszystko fajnie gdyby obsługa była na poziomie... (1) Naleśnikarnię Manekin w Gdańsku odwiedziłam ze znajomymi ( 2 pary = 4 osoby )... paula zbyt długi czas oczekiwania (1) jedzenie bardzo dobre, ceny inne niż w necie, czas oczekiwania 40 minut i... Robciu i Aga Stała cena, ale za to gorsza jakość... (1) Niestety Manekin zaczął stosować najmniej przeze mnie lubiany rodzaj ukrytych... ola_la Smakosz naleśników - opinia (1) Restauracja manekin, cudowne naleśniki rozpływają się w ustach. Osobisiće... Smakosz naleśników Naleśniki smakowite,obsŁuga fatalna! (1) Totalny brak zainteresowanie klientem przez obsługę lokalu!Po kartę poszedŁem... Rozczarowany TRAGEDIA ! (1) Obsługa tragiczna -bardzo niesympatyczne kelnerki !!! aroganckie i... kASIA nawet nie zjadlam... (1) Byłam tam tylko raz i niewiem czy jest sens iść po raz kolejny...tłok... Mimi Wszystko ok, ale gdzie są przyprawy?! (1) Ja bardzo lubię naleśnikarnię i chodze tam co jakis czas ale co sie dzieje z... Justyna Manekin inaczej (1) Jestem z lekka zaskoczona, zawiedziona. menekiny z Torunia wstydziłyby sie... Danuta ZERO PRZYPRAW (1) Dużo słyszałem o Manekinie.Znajomi szczególnie polecali mi naleśniki na... viktor torun (3) manekinem zaszczepiła mnie żona. ile razy jesteśmy w toruniu tyle i na... bywalec