Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

pyszności (1) Naprawde jedzenie wysmienite. Gratulacje dla kucharzy za uczte dla... mania najfajniejsza naleśnikarnia w Polsce (1) gorąco polecam wielbicielom naleśników. na wielki plus duży wybór dań,... gos Polecam!!! (2) Nie mam żadnych zarzutów ani względem lokalu, ani obsługi czy też jedzenia.... kaś
:) (2) Szczerze mówiąc nie wiem od czego zacząć. Miejsce jest naprawdę godne... Agata Pomyłka! (1) Nie miałam na myśli tego, że obsługa kelnerska jest również pyszna jak... Agata co za desery....! (2) naleśniki super ale ostatnio skusiłam sie na deser tarta gruszkowa !:)... Ola REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W Manekinie z pewnością przeżyjecie Państwo niezapomnianą ucztę kulinarną,... smakosz IRYTACJA (1) Manekin - do tej pory dobrze nam się kojarzył, ale 2 lipca o godzinie 21.20... nika114 dużo możnaby pisać... (2) Szanowni Państwo, dowiedziałam się o Manekinie od koleżanki z pracy,... KD niesamowite miejsce (2) Jestem zachwycona klimatem. Wbrew poprzedzającym mnie opiniom - obsługa nie... marta dla mających mnóstwo czasu (1) Powiem tak - jeśli dysponujecie dużą ilością czasu to polecam. Oczekiwanie... Wojtek Tweety - opinia (1) Dobre naleśniki i do tego bardzo tanie. Można do tego zamówić dobre czerwone... Tweety fatalna obsługa (1) jedzenie w Manekinie jest naprawę bardzo dobre i to nie tylko naleśniki,ale... spinka Bardzo ciekawe i tanie miejsce na spotkania po treningu :) (1) Bardzo często wpadam tam ze znajomymi po kursie tańca bardzo fajny lokal nie... Riddick Polecam! (2) Naleśniki pyszne i przyjemnie tanie. Wystrój również przyjemny. Polecam każdemu! ? Godne polecenia (2) Chcąc sprawdzić pozytywne opinie zamieszczone w internecie wybraliśmy sie... Jagoda Jedzonko (2) Pierwszy raz miałm styczność z Manekinem w Toruniu. Postanowiłam wybrać do... Ania Miłe zaskoczenie. (2) Zostałem bardzo miło zaskoczony poziomem obsługi w tym lokalu. Sympatyczne... Dominik Polly - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne, szeroki wybor nalesnikow. Fajnie, ze torunskie... Polly Polecam,ale... (1) Witam! Jestem stalym klientem i nigdy nie narzekalem,bo jedzenie jest na... Robert