Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

warto wejść i zatrzymać się na dłużej ... (1) pierwszym razem miałam czas jedynie na coś ciepłego, espresso było wspaniałe,... kraszanka Dobrze zjeść (1) relatywnie tanio, bardzo smacznie, miła obsługa, miejsce zawsze czeka wolne Jacek Bardzo interesująca propozycja. (1) Gustowne miejsce i świetna alternatywa na szybki posilek jednak nie fast food... Bartek
warzywa? (2) Uwielbiam kurczaka w cieście z warzywami. W Bydgoszczy jadłam to po raz... marta Pyszne naleśniki! (2) Jestem fanem naleśników Manekina. Polubiłem tą sieć w Toruniu i gdy odkryłem,... Studenci UG rewelacja (2) jedzenie bomba zarowno jesli chodzi o nalesniki na slodko, zapiekane, czy... madga sympatyczne miejsce (1) Miła obsługa, dzieciaki dostały blok i kredki, jedzenie smaczne,spory wybór... mast Rewelacja (1) Bardzo dobre i konkretnie sycące porcje, ceny przystępne. Wojtek dobre jedzonko:) (1) Jedzienie bardzo dobre, jednak farsze w nalesnikach obiadowych są troszkę... muzyka SMACZNEGO! (1) Polecam: miejsce, jedzenie i obsługę. Wszystko było smaczne, estetycznie... Nika Warte polecenia (1) Lokal ma praktycznie jedną wadę - brak podgrzewacza do talerzy. Naleśniki juz... TomStar Mniami Mniami (1) Przepyszne naleśniki, przepyszne sałatki, obsługa znakomita (tym bardziej... awa2001 POLECAM!! (2) Bardzo fajne miejsce. Warto spotkac sie tam z przjaciolmi, ale tez milo... karolina Ogólnie ok (2) +wystrój; oddzielone strefy dla palących i niepalących, miła obsługa,... M. EXTRA:) (1) Naleslika zjadlam pol, bo jest tak sycacy:) Polecam wszystkim. Wystroj wypas,... Anette mogło być lepiej (2) Byłęm dwukrotnie (tak wyszło) więc i ocena jest pełniejsza. Obsługa kelnerska... G-B nasza ulubiona naleśnikarnia (2) O restauracji dowiedziałam się z forum i pojechaliśmy spróbować tych... samoniewita druid - opinia (2) dlugi okres oczekiwania na potrawe, pozamieniane sosy na nalesnikach, oplata... druid Rewelacja (1) Byłam niedawno i muszę przyznać,że miejsce genialne! Wystrój cudowny,piękne... Agata Super knajpka. (1) Bylismy tam raz. Było czysto, ciepło, smacznie,dużo, nie drogo i... Dorota P.