Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

uwaga manekin (1) jeśli ktoś chciałby się zatrudnić - Uważajcie na kierowników w manekinie... nati Nalesniki bardzo smaczne... (1) Polecam tym ktorzy lubia dobre nalesniki, zarowno wytrawne jak i na slodko.... DM Gorąco polecam (1) Ciekawy wystrój, sympatyczna obsługa i bardzo smaczne naleśniki. Niedługo... Gdańszczanka
Zgniła ścierka (1) Zróbcie z tym coś proszę, bo odechciewa się jeść siadając przy śmierdzącym... Ray FARSZE BEZ SMAKU (1) Jestem stała bywalczynią Manekina ,na tuż po otwarciu pierwsze dwa tygodnie... Viola_1984@o2.pl ok (1) ok Ala Naleśnik - opinia (1) Polecam naleśnikarnie gdyż jedzenie jest smaczne, ceny przystępne a kelnerzy... Naleśnik Prawie fajnie . Prawie.. robi jednak różnicę . (2) Jedzenie fajne , kelnerki też miłe i uczynne . Ale ta rycząca muzyka ???? Jak... wiesław Wszystko fajnie (2) Naleśniki bardzo dobre i ciągle w bardzo przystępnych cenach. Tylko dajcie w... adam To nie to samo co w Toruniu... (1) Byłam stałym bywalcem "Manekina" w Toruniu, od czasu gdy mieścił się tylko na... Karolina Miejsce z niewykorzystanym potencjałem (1) Waszą restaurację odwiedziłam dwa razy. Za każdym razem zamawiając naleśnika... Magdalena Bardzo przyjemnie (2) Mimo, że była niedziela- godziny obiadowe to znaleźlismy spokojnie miejsce :)... Tasia paula - opinia (1) Jedzenie przepyszne. Naleśniki słodkie, wytrawne, zupy (szczególnie polecam... paula Naleśnikowy zawrót głowy:) (1) Ja również należę do grona, którym dotąd Manekin kojarzył się z pysznymi... Rzaba UWAGA obsluga pomaga trenowac cierpliwosc, cholerykom nie polecam (1) nalesniki smaczne, przystępn ceny ALE Maj: czekalismy okolo godzine na... Hanna Ogólnie!!! (1) Na początku choć nie wiem czy obecny najemca ma coś wspólnego z poprzednim... Robert Super jedzenie (1) Z czystym sumieniem polecam tę naleśnikarnię. jedzenie jest po prostu... Kasia pysznie, obficie ale te stoliki to nie pierwszy raz... (1) wybór dań ok, bardzo smaczne i obfite co jest chyba najważniejsze ale stoliki... Greg tak, ale (2) Wystrój fajny, jedzenie smaczne, ładnie podane. Niestety gdy... ania Bardzo pozytywnie !!! (2) Za 32 zł najedliśmy się do granic możliwości. Sympatyczna i atrakcyjna... Olga&Lucas