Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

torun (3) manekinem zaszczepiła mnie żona. ile razy jesteśmy w toruniu tyle i na... bywalec uwaga manekin (1) jeśli ktoś chciałby się zatrudnić - Uważajcie na kierowników w manekinie... nati Nalesniki bardzo smaczne... (1) Polecam tym ktorzy lubia dobre nalesniki, zarowno wytrawne jak i na slodko.... DM
Gorąco polecam (1) Ciekawy wystrój, sympatyczna obsługa i bardzo smaczne naleśniki. Niedługo... Gdańszczanka Zgniła ścierka (1) Zróbcie z tym coś proszę, bo odechciewa się jeść siadając przy śmierdzącym... Ray FARSZE BEZ SMAKU (1) Jestem stała bywalczynią Manekina ,na tuż po otwarciu pierwsze dwa tygodnie... Viola_1984@o2.pl ok (1) ok Ala Naleśnik - opinia (1) Polecam naleśnikarnie gdyż jedzenie jest smaczne, ceny przystępne a kelnerzy... Naleśnik Prawie fajnie . Prawie.. robi jednak różnicę . (2) Jedzenie fajne , kelnerki też miłe i uczynne . Ale ta rycząca muzyka ???? Jak... wiesław Wszystko fajnie (2) Naleśniki bardzo dobre i ciągle w bardzo przystępnych cenach. Tylko dajcie w... adam To nie to samo co w Toruniu... (1) Byłam stałym bywalcem "Manekina" w Toruniu, od czasu gdy mieścił się tylko na... Karolina Miejsce z niewykorzystanym potencjałem (1) Waszą restaurację odwiedziłam dwa razy. Za każdym razem zamawiając naleśnika... Magdalena Bardzo przyjemnie (2) Mimo, że była niedziela- godziny obiadowe to znaleźlismy spokojnie miejsce :)... Tasia paula - opinia (1) Jedzenie przepyszne. Naleśniki słodkie, wytrawne, zupy (szczególnie polecam... paula Naleśnikowy zawrót głowy:) (1) Ja również należę do grona, którym dotąd Manekin kojarzył się z pysznymi... Rzaba UWAGA obsluga pomaga trenowac cierpliwosc, cholerykom nie polecam (1) nalesniki smaczne, przystępn ceny ALE Maj: czekalismy okolo godzine na... Hanna Ogólnie!!! (1) Na początku choć nie wiem czy obecny najemca ma coś wspólnego z poprzednim... Robert Super jedzenie (1) Z czystym sumieniem polecam tę naleśnikarnię. jedzenie jest po prostu... Kasia pysznie, obficie ale te stoliki to nie pierwszy raz... (1) wybór dań ok, bardzo smaczne i obfite co jest chyba najważniejsze ale stoliki... Greg tak, ale (2) Wystrój fajny, jedzenie smaczne, ładnie podane. Niestety gdy... ania