Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

O Panu Grzesiu słów kilka.... (1) Byłam w Toruniu, czekałam na Gdańsk i... Efekt przeszedł moje najśmielsze... Manekinomaniaczka Kasia;) - opinia (1) *idealna lokalizacja dla studentów UG *obsługa przesympatyczna, zawsze... Kasia;) Równie dobry jak toruński. (1) Przez 5 lat studiów w Toruniu zdążyłem dobrze poznać Manekina, miałem okazję... Son of sam
manekin (1) Witam serdecznie ...:) Bardzo dziękuję za wszystkie opinie... Manekin... manekin Pyszne naleśniki!! (1) Byłam pierwszy raz ale na pewno powrócę tam nieraz! Pyszne dania i nie... Monique ok (1) Niby fajnie,ale obsługa średnia Aga N&C&W - opinia (1) Manekin to była knajpa, na którą czekali wszyscy studenci Campusu Oliwa:... N&C&W Strasznie się cieszę, (1) że toruński manekin jest już w Gdańsku. Duży plus za ciągle toruńskie ceny,... natalia Manekin- druga szansa (1) To byla moja druga wizyta w gdanskim oddziale Manekina.Znajac i bardzo sobie... Antek Jest Ok (1) Nie jestem jakimś zwolennikiem naleśników, ale uważam że taką kasę nie ma... bumboxs poproszę o kartę stałego klienta!:-) (1) cóż tu dużo pisać....naleśniki nie odbiegają w najmniejszym nawet stopniu od... karolina K&K - opinia (1) Całkiem przypadkiem trafiliśmy na otwarcie restauracji. Musze powiedziec, ze... K&K Jestem pod wrażeniem :) (1) Byłam tam dzisiaj i jestem zaskoczona bardzo miłą obsługą, w środku naprawdę... Mona mam nadzieje że będzie jak w Toruniu (1) jestem zachwycony tamtejszym jedzeniem, zwłaszcza lasagne. oby jakość była... umberto dobre (1) uczą się lae było bardzo fajnie grzegorz Nareszcie! (1) Nareszcie mamy manekina w gdańsku i nie trzeba odwiedzać już torunia, żeby... xxx polecam (1) Bylam na otwarciu w sobote: super wnetrze, bardzo dobre nalesniki, taki wybor... Lola manekin (1) witam wszystkich... :) już niedługo w miejscu gdzie jeszcze niedawno... artur