Prawie idealna knajpa PRAWIE
Restaurację tą mogę śmiało polecić każdemu kto chce dobrze i tanio zjeść. Ceny są bardzo konkurencyjne, dania duże a potrawy smaczne.
Przez stosunek cen do jakości potraw możemy zaobserwować(szczególnie w weekendy) bardzo dużą ilość klientów. O ile jest zrozumiałym że przy pełnej sali gdzie z trudem udaje się znaleźć stolik dla dwojga czas oczekiwania to 40+ minut, to zupełnie nie potrafię tego zrozumieć przy sali pustej. Kelnerki w większości są miłe, ale kuchnia po prostu nie daje rady. Nie rozumiem dlaczego menadżer restauracji nie podejmie kroków poprawy tego stanu rzeczy bo ta sytuacja utrzymuje si już rok.
Moje rady które zaoszczędzą wam troszeczkę nerwów:
1. Po wejsciu idzcie sami po Menu
2. Idzcie sami złożyć zamówienie
3. Zawsze pytajcie o czas oczekiwania
4. Gdy otrzymacie dania/napoje itp odrazu proscie o rachunek.
Te 4 rzeczy zaoszczędzą wam jakieś 30 minut bezsensownego czekania.
Przez stosunek cen do jakości potraw możemy zaobserwować(szczególnie w weekendy) bardzo dużą ilość klientów. O ile jest zrozumiałym że przy pełnej sali gdzie z trudem udaje się znaleźć stolik dla dwojga czas oczekiwania to 40+ minut, to zupełnie nie potrafię tego zrozumieć przy sali pustej. Kelnerki w większości są miłe, ale kuchnia po prostu nie daje rady. Nie rozumiem dlaczego menadżer restauracji nie podejmie kroków poprawy tego stanu rzeczy bo ta sytuacja utrzymuje si już rok.
Moje rady które zaoszczędzą wam troszeczkę nerwów:
1. Po wejsciu idzcie sami po Menu
2. Idzcie sami złożyć zamówienie
3. Zawsze pytajcie o czas oczekiwania
4. Gdy otrzymacie dania/napoje itp odrazu proscie o rachunek.
Te 4 rzeczy zaoszczędzą wam jakieś 30 minut bezsensownego czekania.