Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Nigdy wiecej (3) Lubilam tamtejsze jedzenie. Obsluga zwykle pozostawiala wiele do zyczenia,... Lucy Jak zwykle super (1) wczoraj byliśmy pierwszy raz od czasu remontu i niestety trochę się... Paweł rozczarowanie (1) byłam dziś pierwszy raz po remoncie i niestety strasznie się rozczarowałam,... basia
Bardzo fajna restauracja (1) Ceny niziutkie, a jedzenie bardzo dobre. Jedynie na obsluge mozna troche... Foult pysznie. (1) zawsze smacznie i nastrojowo. polecam. asia słabo (1) Pojawiliśmy się pierwszy raz po remoncie i zawiedliśmy się. Samo wnętrze nie... Avi Gorzej po remoncie.. Brak dawnego uroku i klimatu. (1) Przed remontem miejsce miało niepowtarzalny klimat.. Zaś teraz - totalna... Arnoldclass Godny polecenia (1) Bywałem już kilkakrotnie - najczęściej zamawiałem naleśnika primavere z... Bartosz manekin się popsuł (1) Masakra. Kiedyś chodziłam do manekina nawet 2 razy w tygodniu i polecałam... Magdalena NIC DO ZARZUCENIA:) (1) NIC DO ZARZUCENIA:) no, nic poważnego :) jedyne to długi czas oczekiwania... Kasia NIC DO ZARZUCENIA:) (1) no, nic poważnego :) jedyne to długi czas oczekiwania najpierw na kelnerkę,... Kasia Smacznie i niedrogo (1) Duży plus za smak jeszcze większy za jakość obsługi. Bardzo miłe wrażenie... Dorota Manekin "trzyma" wysoki poziom (1) Z reguły staram się nie oceniać, jednak w tym konkretnym przypadku pokusiłem... Erdi TRADYCYJNIE PYSZNIE I SYMPATYCZNIE (1) Wraz z przyjaciółmi wybraliśmy się kolejny raz do Manekina na obiad. Nasi... stały bywalec Szczerze polecam! (1) Restauracja Manekin zrobiła na mnie świetne wrażenie, w szczególności miła... Rafał Wszystko psuje obsługa...niestety (1) Byłam częstym gościem Manekina, było wcześniej kilka wpadek ale dzisiejsza to... E rozczarowanie (1) Czas oczekiwania jest zdecydowanie nie do przyjęcia. Byłam wczoraj z... niezadowolona zmiany na gorsze (2) Drogi menedżerze... Zamiast zmniejszać ilość grzybów w sosie i proporcje... Monika Rozczarowanie za każdym razem (1) Za każdym razem, kiedy chcę Manekinowi dać kolejną szansę, następuje... Mimi Manekin sie zepsul (1) Wszystko fajnie , git majonez ale czas oczekiwania na kelnerke i na dania... DjGrubaz