Manekin

Naleśnikarnie Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 270

Wszystko średnie - i takie kolejki?? (1) Jestem szczerze zdziwiony tak ogromną popularnością tego lokalu. Wystaliśmy... kot Nie dla dzieci (1) Drewniana deska na którą strach kłaść dziecko udajaca przewijak.... Stokrotka Manekin-uwielbiam, ale.. (1) Niestety po każdym obiedzie w Manekinie wszystkie ubrania muszą iść do... Wiki
Bardzo dobra naleśnikarnia (1) Polecam tę naleśnikarnię. Trzymają poziom. Naleśniki są bardzo smaczne. Zupy... MK Rozczarowanie (1) Skuszona rewelacyjnymi opiniami znajomych zawitałam do "manekina" i niestety... liczi W końcu poprawa obsługi (3) Po nieprzyjemnych doświadczeniach, które opisywałem poniżej, a co do których... Justyn Ogromny wybor roznorakich pysznosci (1) Porcje naprawde ok, cena bardzo przystepna- faktycznie to tylko nalesniki ale... szycha Słabo (1) Ku mojemu zaskoczeniu, mimo, że w menu był napisane "maliny", na talerzu... Autor Kelnerzy!!! (1) Nie wiem jak wy, ale dla mnie kelnerzy w Manekinie to straszne ciacha!!!... Karolina Niesmacznie. Nie polecam!!! (1) Jedzenie bardzo niesmaczne. Bylem kiedys w Toruniu w tej samej sieci i bylo... Piotr Najlepiej (1) Smacznie, tanio i przyjemnie :) obsługa uśmiechnięta i pomocna mimo natłoku... Maria Bezczelnosc! (2) Kiedys tam bylo super jeszcze jakis rok dwa wczesniej..... dzisiaj... WIKTOR Masakra (1) Do Manekina trafiłam kilka lat temu i z przykrością stwierdzam że lokal... Aga gorąco polecam (1) W dniu dzisiejszym odwiedziłam ten lokal. Szok. Jeszcze czegoś takiego nie... ILONKA Fatalna obsługa, obraża klientów, nigdy tam nie wrócę.. (1) Pani Weronika z restauracji Manekin w Gdańsku jest arogancka, obraża... Katarzyna Polecam, pyszne jedzenie (1) Naleśniki pyszne ! Naprawdę bardzo dobre jedzenie, jadłem też krem z... W. Dramat (2) Pol godziny czekania w kolejce do wejścia. Po czym kierownik sali sadza nasza... Ostani raz w manekinie Samoobsluga czy jak? (1) 40 minut oczekiwania na zainteresowanie kelnera, po tym czasie wyszedłem,... Emil Wszystko dobrze gdy zamawia sie w lokalu.... (2) Zamawiam zawsze salatke Cesar w lokalu i do tego nie mam zastrzezen. Tym... dora kierownik sali oraz jedzenie masakra! (2) Dziś wybrałem się z dziewczyną na niedzielny obiad do manekina w gdansku.... filip