W końcu poprawa obsługi
Po nieprzyjemnych doświadczeniach, które opisywałem poniżej, a co do których właściciel(?) odpowiednio się odniósł, wybraliśmy się do tej restauracji kilkakrotnie. Jakość obsługi zdecydowanie się poprawiła, karty dostaje się od razu (wraz z informacją o czasie oczekiwania), a samo jedzenie jest bardzo smaczne (i w dobrej cenie). Z przyjemnością mogę znowu polecać ten lokal.
Treść mojej poprzedniej opinii:
Z Żoną bardzo lubiliśmy ten lokal - niestety po remoncie jakość obsługi znacząco się pogorszyła. Bardzo długo czeka się na podanie karty, złożenie zamówienia, a potem na samo jedzenie. Byliśmy tam dzisiaj - po 10-15 minutach sam podszedłem do kelnerki po karty, a po kolejnych 10-15 minutach bez żadnego zainteresowania od strony obsługi wyszliśmy z lokalu. Po takich doświadczeniach nieprędko tam wrócimy, a szkoda, bo samo jedzenie jest naprawdę smaczne.
Treść mojej poprzedniej opinii:
Z Żoną bardzo lubiliśmy ten lokal - niestety po remoncie jakość obsługi znacząco się pogorszyła. Bardzo długo czeka się na podanie karty, złożenie zamówienia, a potem na samo jedzenie. Byliśmy tam dzisiaj - po 10-15 minutach sam podszedłem do kelnerki po karty, a po kolejnych 10-15 minutach bez żadnego zainteresowania od strony obsługi wyszliśmy z lokalu. Po takich doświadczeniach nieprędko tam wrócimy, a szkoda, bo samo jedzenie jest naprawdę smaczne.