....????!!!!!

...z polecenia znajomej, korzystam z różnych gabinetów tego typy , zawsze tylko w jednym celu, prosty zabieg- oczyszczanie twarzy- po pierwsze mimo umówionej godziny czekałem dodatkowo 40 min!- jakieś przepraszam, może jakiś rabat "tyle Pan czekał", czy coś w tym stylu- NIC!!! Otoczka "super" choć moim zdaniem przerost formy nad treścią, z racji opónienia zabieg zrobiony na szybko i niedokładnie, mocno niedokładnie. Pani albo słabo widziała albo się jej nie chciało, pewnie jedno i drugie- brunetka , imienia nie pamiętam i NIE POLECAM!!! Pewnie pomyślała, facet, na bank "to jego pierwszy raz", wysłała go żona, obojetnie co i jak zrobię będzie zadowolony!?! ...to takie "miłe , polskie podejście do klienta"! Mimo ,że było to w kwietniu, postanowiłem napisać opinię ,ponieważ za każdym razem jak patrzę w lustro to krew mnie zalewa, sam zrobiłbym to 3 razy lepiej, 3 razy szybciej i to za darmo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ....????!!!!!

Powyższa opinia zgłoszona do moderatora
Taki fakt nie miał miejsca u nas w salonie - poziom wypowiedż wirtualnego klienta zostawiamy bez komentarza - powód dla którego ów osobnik zamieścił taki tekst jest oczywisty więc pozostawiamy to bez komentarza .
zespół Oliwskiego Gabinetu Kosmetycznego
pozdrawiamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0