Niezmiennie dobry salon (3) Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu Trójmiasto.pl , od 4 lat... mariannapl Bywało dobrze! (1) Od wielu lat byłam klientka tego salonu,a raczej pani która kiedyś tam... Zuza taki sobie salon (1) A mnie zirytował Pani wpis, droga Pani Marianno W. Choćby dlatego , że każdy... Danuta
niezmiennie dobry salon (1) Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu Trójmiasto.pl , od 4 lat... marianna w. usługi jak zawsze na wysokim poziomie! wiedza to atut największy! (1) korzystam z usług gabinetu od dwóch lat, po wielu nieudanych próbach... Joanna Flis Mój ulubiony salon! (1) Od około 4 lat chodzę do salonu na regulację i hennę brwi wykonywaną przez... Elcia cudowne dłonie Pani Ani P. (1) Pani Ania P. robi cudowną hennę! Polecam gorąco! Na pewno jeszcze nie raz... Krystyna niezmiennie moj ulubiony gabinet (1) JEstem stalym klientem, od czasu keidy powstal ten gabinet. Niezrownana... MAgda kosmetyki bioline w gdańsku (1) Kosmetyki bioline w gdansku! Gabinet znalazłam po marce biolaine ,... joanna Marksz DZISIAJ BYLO EKSKLUZYWNIE (1) Niedawno napisalam krytyczne uwagi , dzisiaj musze barzdo mocno pochwalic.... joanna witt ....????!!!!! (2) ...z polecenia znajomej, korzystam z różnych gabinetów tego typy , zawsze... Piotr polecam gorąco (1) Witam żona zrobiła mi niespodziankę jaką jest za zaproszenie do gabinetu na... Wiktor super (1) naprawde gorąco polecam :)) panie sa bardzo mile i nie naciagaja na nic,a... ania Ewa R. - opinia (1) Drogie panie jeśli chcecie sensownie zadbać o siebie to oddajcie się w ręce... Ewa R. zdecydowanie polecam (1) korzystałam z porady pani kosmetolog, z zabiegu i kosmetyków Mary Cohr -... kasia omni - opinia (1) Bardzo miły klimacik, ceny zabiegów przystepne, bez naciągnia na usługi ;)... omni Godny polecenia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Chodzę do p.Ani (blondynki) i jestem bardzo... Agnieszka K. Agnieszka - opinia (1) Profesjonalne i miła obsługa+przyjazny klimat gabinetu+ wysokiej jakości... Agnieszka fajny gabinet! (1) Bardzo polecam zabiegi kosmetyczne-bardzo profesjonalne usługi i miła obsługa... grazyna Irena Goraj - opinia (1) przemiła i profesjonalna obsługa, panie doskonale przygotowane... Irena Goraj