Czytam i czytam te opinie i nie mogę uwierzyć.Głównie chodzę do barbadosu,bo jest dobre jedzenie,bo jest świetna muzyka w soboty (w czwartki jeszcze lepsza).Jedyne co mi się tam nie podoba to ludzie... ale to nie jest wina klubu KTO tam chodzi.Faceci się napiją zachowują się źle,ale personel z tym dobrze sobie radzi:)Kobiety-zamykają sie w toaletach i rozmawiają o prywatnych sprawach (przyznam, że nawet ciekawych:P).Ale nie ma sensu obwiniać za to klubu.To że ktoś spadł ze schodów-no upił się i za to co zrobił swojej partnerce to powinno się obie nogi złamać a nie tylko jedna.Uważam,że może troszkę za mało personelu jest jak na taki spory klub i może stąd niezadowolenie.Czasem ma się lepsze i gorsze dni i to że kelnerka czy ochroniarz się nie uśmiechnie,trzeba zrozumieć :)Ale jest jedna rzecz, która mi się nie podoba-wjazd na imprezy za 10zł:P Nie lepiej 5 panowie a panie za free? Rozumiem,że kluby w Gdyni sie cenią,zwłaszcza Tower i Pokład-wjazd za 25 zł co w ogóle jest ekstremą.Gdzie Tower to speluna a Pokład wiadomo,od zawsze i na zawsze.Przyznam,że wiele osób nie chodzi tam,gdzie wjazd NIE JEST ZA FREE,bo nigdy nie wiadomo jak będzie i czy wyjdą za 1h czy za3h.... Pozdr4all :)