darmowe mp3 (2) Kazdy z nas pragnie miec przy boku osobe bliska, ktora bedzie jego prawdziwym... RonaldRex Wieczór przy piwku (1) Ostatnio bylem z kolegami z pracy w Barbadosie na browarku i przy okazji... Mario Porażka. (2) Nie polecam. Czas oczekiwania, przy pustej sali na zmówione potrawy... Maciej
Barbados (1) Chciałabym baaardzo podziękować za wspaniałego Sylwestra w Gdyni. Jeszcze... Julka Kawalec SYLWESTER 2013/14 (1) Z przykrością stwierdzam, że nie była to do końca udana impreza. Już od... Kasia Browar na plus (1) Kiedyś byłam na imprezie w Barbadosie i faktycznie słabo, jeżeli jednak... Meg .. (2) Obsługa... dość średnia i baaardzo powolna, ale czego tu wymagać, jak... Lucjan Obsługa lekceważy gości (1) To bar czy restauracja? Myśleliśmy, że restauracja, bo zauważyliśmy kelnerów,... Michał Aga -opinia (1) Klub Barbados zawsze był dla mnie fajnym miejscem,ale po ostatniej wizycie to... Aga Chrzciny w Barbados Gdynia! (2) Moj Kuzyn wyprawial dzisiaj chrzciny. Wchodzac do lokalu zauwazylem ze nie ma... Wojciech82@gmail.com Komunia W Barbadosie (1) Trochę obawiałam się tego miejsca, ze względu na ciemności jakie tam... Iza o taak (1) Byłem nie dawno z przyjaciółmi cos zjeść, jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo... zadowolony klient Magdalena. - opinia (1) Witam. Z czystym sumieniem moge powiedzieć, ze NIE POLECAM klubu Barbados.... Magdalena. autystyczny DJ (2) Wybrałyśmy się z koleżankami wczoraj na imprezę taneczną (ostatni raz byłyśmy... Daisy SYLWESTER 2013r (3) Rewelacja! Zabawa na 102! Wszyscy tańczyli i bawili się razem. Żadnych... Małgorzata B.DOBRE JEDZENIE (2) WITAM.OBSŁUGA NA POZIOMIE ZAWSZE,ALE SZKODA,ŻE TAK CZĘSTO SIĘ ZMIENIA.KIEDYŚ... K.GDYNIA Dobre jedzenie i duży wybór alkoholi (1) W menu są oryginalne potrawy i duży wybór drinków. Obsługa miła. Można tam... hana SUPER ATMOSFERA (1) Dnia 6 sierpnia wpadłem do barbadosu coś zjeśc,w lokalu była akurat jakaś... jankowskiirek@wp.pl Totalne rozczarowanie! (2) Około 2 lat temu byłam pierwszy raz w Barbadosie. Na tamten czas byłam bardzo... myszka Barbados (1) Byłem tam pierwszy raz ze znajomymi , od razu po wejściu do lokalu podeszła... Jan