Dobra Szama!! (1) Dzisiaj byłem pierwszy raz w tej restauracji i jestem mile zaskoczony..... Zbigniew Rzepa co się dzieje?? (1) Byłam tam na urodzinach i po porostu stypa. Weszliśmy o 22 i na sali było... Marta Bardzo fajnie ALE (1) Zrobcie cos z tempem obslugi. Bardzo lubie Wasz lokal ale czeka sie na drinka... Karolina
Wydarzenie , ktore bulwersuje i szokuje ! (4) W dniu z 23-01 na 24-01 korzystałam z usług klubu Barbados w Gdyni.To co się... klientka Palacz (2) Jeszcze nie byłem w Barbadosie, ale pójdę, bo to jedyny chyba lokal w Gdyni... palący REWELACJA (1) JESTEM STAŁĄ BYWALCZYNIĄ W BARBADOSIE,UWIELBIAM TAM SIĘ BAWIĆ,OBSŁUGA MIŁA... JUSIAWTC z****ISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bylam czoraj u was na imprezie po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona byl... SYLA-Rumia Super. Polecam! (1) Byłem ze znajomymi w zeszłą sobotę na imprezie. Wszystkim mogę polecic ten... Andrzej Brawo! (1) Miałem okazję gościć na uroczystości okolicznościowej i zostałem mile... Krzysztof Personel (2) Tylko pogratulować personelu. Nie dość, że obsługa sympatyczna, i pomocna to... Jacek Rozczarowana (1) Ciekawe wnętrze bardzo sympatyczna obsługa baru przystępne ceny ale DJ do... Anna tragedia!!! (1) Byłem w ten weekend tam na dyskotece i szok!! DJ jeśli można go tak nazwać... Łukasz Madzik - opinia (2) Wszystko pięknie, oprócz lekko nieogarniętej obsługi i przede wszystkim tej... Madzik Wszystko super tylko zmiana DJ potrzebna od zaraz!!! (1) Klub fajny, dobry klimat i ciekawe wnetrze, sympatyczna obsluga i przystepne... Agnieszka ustawa antynikotynowa (5) czytam te komentarze i czytam i nasuwa mi się jeden wniosek - nie wszyscy... poinformowana celowe omijanie ustawy antynikotynowej (1) Mam nadzieję ze niedługo sytuacja się zmieni i ktoś zrobi z tym porządek. W... Tomasz wszystko PRAWIE o.k (4) KNAJPA SUPER ALE KONIECZNA JEST WYMIANA DJ!!!Latem jak bywałam grał dj... Hania Sylwester (1) Miałam wątpliwą niestety okazję spędzić w Barbadosie Sylwestra. Niestety... lola DJ (3) CLUB JEST OK ALE DJ JAK NAJSZYBCIEJ POWINIEN ZMIENIĆ MUZYKĘ LUB CLUB TAKIE... MIXER klub tylko dla palaczy (1) Tak jak przedmówcy chciałem podkreślić, że w Barbadosie okrutnie ŚMIERDZI... coffee and cigarettes