Wydarzenie , ktore bulwersuje i szokuje !

W dniu z 23-01 na 24-01 korzystałam z usług klubu Barbados w Gdyni.To co się wydarzyło w tym dniu jest dla mnie niezmiernie bulwersujące.Jestem kobieta wykształconą i na dość dobrym stanowisku . Korzystam z usług tego klubu dość długo , ale już nigdy niestety nie skorzystam.A mianowicie jeden z pijanych klientów przewrócił się na stół, po czym panowie bramkarze, w garniturkach dosłownie rzucili się na niego we trzech aby go wyprowadzić z clubu.Ów pijany klient wyrywał się i dostał z pięści od jednego z nich w głowę , podczas szamotaniny noga klienta utkwiła miedzy schodami , ale bramkarze dalej go szarpali. Przez to klient doznał złamania otwartego nogi.Traktowanie w ten sposób ludzi jest wielce nie stosowne i jest na pograniczu prostactwa i jakichkolwiek norm etycznych. Ten pan tylko się przewrócił , bo za dużo wypił- nawet nie rozrabiał i nie zaczepiał nikogo , a skończył w szpitalu.Nieźle jak na jeden miły wieczór w clubie o dużej renomie.Wiele klientów po tym wydarzeniu wyszło z clubu. Oprócz pięknej sylwetki panowie bramkarze powinni być inteligentni i mieć trochę oleju w głowie!!!! Jeżdżę po całym świecie i nigdy takiego czegoś nie widziałam !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

W nawiązaniu do opisanego incydentu - Sądząc po pani komentarzu, nie widziała Pani całego zajścia , a jedynie jego finał. Ochrona podjęła decyzję o tym, by klient opuścił nasz lokal po tym jak uderzył swoją partnerkę(żonę?). Uważa Pani, że lepiej było zostawić tego Pana z tą osobą, aby nadal posuwał się do przemocy wobec kobiety??. Widzieli ten incydent klienci, obsługa oraz Ochrona i uważam, że słuszna była decyzja o wyprowadzeniu tego Pana. Klient się wyrywał, był pod wpływem alkoholu, wieczór dla tego Pana skończył się w szpitalu. Nie zgadzam się z Panią co do opinii o bramkarzach, właśnie dlatego, że są inteligentni nie doszło do dalszego znęcania się nad tą kobietą. Nie chcemy mieć wśród klientów męskich bokserów, a tacy niestety się zdarzają....
Pozdrawiam. Menager
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Odpowiedź obiektu

Nie no... Lepiej urwać mu nogę. Super podejście.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wydarzenie , ktore bulwersuje i szokuje !

Ja wybiera się dzisiaj z koleżankami do gdańskiego Barbadosa na imprezkę z okazji dnia kobiet:) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dam znać po:) Ale prawdę mówiąc chodząc po innych lokalach nie raz byłam świadkiem jak napici faceci ruszali z łapami na swoje lub co gorsza obce kobiety i prawdę mówiąc wolałabym aby ochroniarze stanęli w mojej obronie. Wolę się czuć bezpiecznie. Do tej pory mam jak nalepsze wrażenia z Barbadosu i mam nadzieję, że i dzisiaj tak będzie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1