hmmm (1) dość długie oczekiwanie na zamówione dania, jednak porcje dość duże i bardzo... gosia Uwaga wojowniczego i hamskiego kelnera............ (1) W pewną sobotę wybraliśmy się ze znajomymi do owego lokalu. W 3 czekaliśmy na... Zawiedziony lilimaer - opinia (1) czas oczekiwania na obsługę nawet przy zamowieniu na 1-2 piwa?? - masakra,... lilimaer
to nieprawdopodobne!!! (1) po 1. ochroniarz-przeklina na klientów juz na dziendobry... przy samym... Marika beti - opinia (1) DJ...poprosimy o lepsza muzyke:) beti 7- nie kradnij! (1) Po raz pierwszy odwiedziłam wczoraj to miejsce. pierwsze wrażenie-świetna... uboższa o stówke klientka Profesjonalna obsługa (1) Byłam mile zaskoczona nie tylko atmosferą,jedzeniem,ale obsługą bardzo... ZADOWOLONA KONSUMENTKA Z RODZINą Obsługa.... (1) Piszecie o zachowaniu kelnerki, kelnera które Wam sie nie spodobało, ale skąd... Ania "Rezerwacja" stolika (1) Mam wrazenie ze obsluga lokalu (bramka i kelnerzy?) maja dobry biznesc na... Maciek Do kolegi "kamilka" (1) A kolega jak taki zbulwersowany był zachowaniem rzeczonej kelnerki, to może... mła Asiunia - opinia (1) Bywam tam bardzo często, szczególnie lubię sobotnie imprezy, ale zauważyłam... Asiunia Witam serdecznie (1) Chciałbym sie podizelić na forum z wszystkimi pewną zaobserwowaną preze mnie... kamilek jest ok (1) w Barbadosie bywam najczesciej na dyskotece w sobote ogolnei lokal bardzo... paulik folia-skałdnik sałatki (1) Jednym ze składników zamówionej w minioną sobotę sałatki okazał sie wielki... Phoebe BEZSZCZELNY KELNER (1) Cos takiego spotkalo mnie po raz pierwszy- bylismy w czworke w sobote kolo... SONYA Dobre jedzonko (1) A mi tam się podoba i jedzenie-bardzo dobre, ładnie podane i obsługa-miła,... mła Świetnie (1) Byłam wraz z koleżankami w ostatni piątek, obsługa fajna (barman z tego... Dominika Wystrój fajny ale klimat.... (1) Wystrój rewelacja-to przyznam, Jedzenie-na talerzu wygląda super ale... aisud kolejne minusy..... (1) .…zdecydowanie należy zmienić DJ`a, który prowadził imprezę m.in.... gość Troche jest plusów, ale chyba minusów znajdę więcej (1) Plusem będzie na pewno jedzenie, ładnie podane i bardzo smaczne, ogólnie... gość