kolejne minusy.....
.…zdecydowanie należy zmienić DJ`a, który prowadził imprezę m.in. 14.09. (piątek). Puszcza on muzykę w ogóle niezachęcającą do tańca. Parkiet pusty a DJ życzy sobie 10zł za piosenkę. Rozumiem gdyby parkiet był pełen, wszyscy by się świetnie bawili, ale jak jest pusty… to już chyba lekka przesada.Kolejna sprawa: niedawno miałam zrobioną rezerwację stolika, przyszło nas trochę więcej niż miało być. Kelnerzy w tej sytuacji zachowali się super, powiedzieli, że nie ma problemu, przystawili stolik, trochę poprzestawiali i wszystko grało. Niestety pojawiła się pewna Pani(niestety nie wiem kim ona jest w Barbadosie) i zaczęła bardzo nieprzyjemnym tonem mówić, że o takich rzeczach to się wcześniej informuje itd. Powiedziałam, że przepraszamy i że możemy dopłacić do rezerwacji za te osoby, powiedziałam też, że gdybym wiedziała wcześniej, że tyle nas będzie to na pewno bym dała znać, Moje argumenty nie wystarczyły, bo owa Pani dalej miała dużo do powiedzenia. A najśmieszniejsze to, że było mało ludzi w klubie, wiec chyba bardziej się powinna cieszyć że ma kolejnych klientów a nie narzekać, że tyle nas przyszło.