Nie polecam (1) Nie jestem zadowolona z wizyty w tym lokalu. Najbardziej zdenerwował mnie pan... Oburzona Na pewno pójdę tam jeszcze raz. (1) W sumie nie można się do niczego przyczepić! Swietne miejsce do dobrej... Lu. Miło i przyjemnie (1) Byłem w Barbadosie juz któryś raz z kolei i bardzo dobrze sie bawiłem, muzyka... Marcin
Polecam! (2) BarBados to moim zdaniem najlepsze miejsce, jakie można wybrać na spotkanie... F Polecam (2) Rok Temu byłem w tym lokalu wraz z dziewczyną, niestety nie dostałem się na... Kuba mhmmmmmmmmmm (1) Czasem bywam w Barbadosie na dole i jest ok. W sobotę byłam 1 raz na imprezie... olka super (1) fajna sprawa z tym Barbados Cafe - na parterze duża sala z oddzialnymi... Marta a. - opinia (2) Już na wejściu na górę 'kelner' macha rękami, mimo że kanpa pusto bo to... a. Joanna - opinia (2) Obsługa super miła, jedzenie dobre, wystrój bardzo ładny, a w szczególności... Joanna Jedzenie (2) Zjadłem u nich dziś lancz który podawany jest bodajże od 12 do 15. Był żurek... T Anna Szuta - opinia (2) Po ostatniej wizycie chyba niestety zmieniłam zdanie na temat lokalu i... Anna Szuta świetny lokal (2) Jestem stałym klientem klubu i stale zadowolonym:) obsługa naprawde na... zibizibi Wspaniała zabawa (2) Pierwszy raz byłam w Barbadosie na imprezie (Andrzejki) i muszę wam... BEA232 super lokal, polecam (2) Super lokal, polecam! Bylam ze znajomymi, wszyscy swietnie sie bawili.Swietna... ola Lokal z klasą bez lanselki (2) Tak trzymac Musze przyznać ze chodzę dość żadko do dyskotek ale tam naprawdę... Zadowolony gość lokalu podziekowanie (1) Bylam wczoraj, nie po raz pierwszy. To bardzo fajne miejsce. Mozna tanio i... Renata z Gdyni kiepska obsługa (1) kelnerzy nie zauważaja przychodzących gosci, przez to strasznie dlugo sie... maja Małe porcje (1) Miła restauracja, jedzenie bardzo smaczne, ładnie podane. Jednak w stosunku... Klientka Europa w Gynskim lokalu (1) Mieszkam w Warszawie i przyznaję,że wasz lokal nie odbiega poziomem od... Kaja Miło i obsługa na poziomie europejskim (1) Klub PIANO....robi wrażenie wewnątrz , na talerzu i w obsłudze.Goscie,którzy... Janina Puhacz