...??!!

miesiąc temu zamówiłam worek na gruz w tej firmie, od 3 tygodni dzwonię aby go zabrali, bez rezultatu!!! Na stronach urzędów w gdańsku i sopocie widnieją w wykazie firm mających pozwolenie na wywóz śmieci, i pojawia się tam nazwisko J. S., w internecie przy nazwie firmy pojawia się również J. S. czy to ta sama osoba?... Znalazłam również następujące adresy firmy w sopocie: 3 maja 56, Chrobrego 30, Niepodległości 799a, Władysława Łokietka 24 i Armii Krajowej 43 l. 3. I następujące telefony: 504-035-290, 504447845, 514 176 789, Niesamowite prawda? ciekawe czy pod którymś z adresów w ogóle ich znajdziemy. I jeżeli ktoś z tej firmy widmo to czyta to niech wie, że sprawa zostanie skierowana na policję a jak będzie trzeba to do sądu. Mam prośbę do Was użytkownicy, czy możecie napisać jak skończyły się wasze historie? czy w końcu odebrali te worki z gruzem czy też nie? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ...??!!

Mi w końcu odebrali po kilku tygodniach telefonowania i smsowania - worek na gruz który u nich zamówiłem. Pogroziłem trochę smsami i telefonami, że skieruję sprawę na drogę urzędową. Jak widać pomogło. W międzyczasie zrobiłem swoje śledztwo, i objechałem te adresy w Sopocie. Jeden był na pewno nieprawdziwy bo zawierał tylko numer domu, a był to cały blok. Drugi adres był w jakimś budynku w którym mieści się wiele firm, obok przedsiębiorstwa oczyszczania Sopotu. Trzeci adres to była jakaś wypasiona chata z kilkoma autami na terenie posesji. Nie polecam nikomu - gruz wywieźli mi skurczybyki w kwietniu. Potem potrzebowałem drugiego worka na gruz - zgłosiłem się do PRSP w Gdańsku, nie miałem zamiaru ryzykować za drugim razem że tym razem worek nie zostanie zabrany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0