Monika - ocena (2) Pełen profesjonalizm i świetny efekt końcowy! Z czystym sumieniem polecam... Monika Alicja - ocena (2) Korzystam regularnie co trzy tygodnie .Zadowolona jestem bardzo.Punktualnie,... Alicja Tomasz - ocena (2) Świetna firma mycie witryn w galerii wykonane naprawdę profesjonalnie.... Tomasz
Julia - ocena (2) Świetna firma! Mycie okien wykonane bardzo dokładnie i szybko. Wszystko lśni,... Julia Barbara - ocena (1) Polecam serdecznie. Firma godna zaufania. Pan Szymon jest przemiłym człowiekiem. Barbara Michał - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę sprzątającą. Zajmują się obsługą moich... Michał K.Zakrzewska - ocena (1) Sztuka sprzątania dba o nas od wielu lat, mamy ogromne zaufanie do Pań, które... K.Zakrzewska Karolina - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z usługi! Firma sprzątająca wykonała świetną robotę... Karolina Nataly - ocena (2) Bardzo solidna firma sprzątająca dokładnie, sprawnie i bez problemów.... Nataly Amelia - ocena (1) Polecam firmę specjalistyczne zdziczenie.pl prowadzoną przez Pana Szymona.... Amelia Michał - ocena (1) Zleciłem pranie kanapy w Studio Czystości i jestem bardzo zadowolony z... Michał Jan - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Widać profesjonalizm Jan Jarek - ocena (1) Pełen profesjonalizm w sprzęcie, chemii i wykonaniu samej usługi Jarek J - ocena (1) Bardzo polecam !!!! J Anastasia - ocena (2) Bardzo polecam tę firmę sprzątającą. Usługa została wykonana szybko,... Anastasia M. Kobudko - ocena (1) Usługa wykonana sprawnie i bez problemów M. Kobudko Marek - ocena (1) Sprzątanie magazynu w Gdyni - dobrze i sprawnie. Marek Michał - ocena (1) Zlecenie zostało wykonane profesjonalnie i bez problemowo. Firma zachowała... Michał Zadowolony klient z Gdańska - ocena (1) Współpracujemy z firmą Clean-Eco 2000 od kilku lat. Jesteśmy pod wrażeniem,... Zadowolony klient z Gdańska Anna - ocena (2) Profesjonalizm i czystosc ida w parze :) super! Anna