Ola - ocena (2) Polecam bardzo! Pani przyszła na czas, co dla mnie ważne. Łatwo było się... Ola Władysław - ocena (2) Wszystko zgodnie z ustaleniami, Zdecydowanie polecam Władysław Mariusz - ocena (2) Nowa firma, ale gdy byłem w kropce, zadzwoniłem z desperacji. Pani Dorota... Mariusz
Agnieszka - ocena (2) Korzystalam z generslnego sodzarania i mycia okien. Jeztem bardzo zafowolona,... Agnieszka Renata - ocena (2) Korzystałam z usług Lusi Pomagier w kompleksowym posprzątaniu mieszkania 60... Renata Agnieszka - ocena (2) Krzystam z usług tejże firmy.profesjonalnie podejście do klienta, przemiłe i... Agnieszka Magda - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi kompleksowego sprzątania mieszkania... Magda Mateusz - ocena (1) Bardzo dziękuje za szybką realizację Mateusz Vitalii - ocena (1) Zleciłem czyszczenie kanapy i jestem bardzo zadowolony z efektu. Fachowcy... Vitalii YuKo - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną i szybką realizacja na pewno będą polecać. YuKo Vitek - ocena (1) Firma sprzątająca wykonała u mnie pranie kanap i jestem bardzo zadowolony z... Vitek Doris - ocena (2) Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Niestety kolejny pięknie wyglądający twór... Doris Eduard - ocena (1) Elegancko, profesjonalnie, przyjemny pan, widać ze zna się na swojej sprawie Eduard Sergei Turbin - ocena (1) Bardzo polecam, profesjonale swojej sprawy Sergei Turbin Szymon - ocena (1) Sprzątają na mojej Wspólnocie ekipa Aqua-Clean charakteryzuje się... Szymon JANEK - ocena (1) nie dokładnie,pozostawione plamy, śmieci, praca wykonana niedbale JANEK Agata - ocena (1) Super firma sprzątająca Agata Robson - ocena (1) Pełen profesjonalizm, skuteczna, sprawna i szybka usługa prania kanapy,... Robson Ola - ocena (1) Kto nie lubi paneli, a kocha zanurzyć stópki w mięciutkiej i czyściutkiej... Ola Hanna - ocena (1) Bardzo profesjonalne I solidne podejscie, dokladne czyszczenie! Jestem bardzo... Hanna