claudianelek2023@gmail.com - ocena (1) Godna polecenia claudianelek2023@gmail.com katarzyna - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Jestem bardzo zadowolona zarówno ze sprzątania po... katarzyna bob - ocena (1) Pranie tapicerki w naszym biurze....efekt rewelacyjny..polecam firme bob
Adam - ocena (1) Czyszczenie wykladzin Adam Sylwia - ocena (1) Polecam. Solidna firma. Sylwia Aneta - ocena (2) Super solidna firma, okna błyszczą, ceny bardzo dobre. Polecam dla każdego... Aneta Paweł - ocena (2) Pełen profesjonalizm, dbałość o szczegóły i niezawodność. Mieszkanie lśni... Paweł Agnieszka - ocena (2) Super, profesjonalna ekipa. Zawsze na czas, i z uśmiechem na twarzy. Mamy do... Agnieszka MB - ocena (1) Sprawnie, profesjonalnie i dokładnie:) MB Marta - ocena (1) Usługa jest wykonywana rzetelnie i dokładnie, kontakt z p. Lucyną bez... Marta Ola - ocena (1) Klatka schodowa na Guderskiego 34 często jest zanieczyszczona psimi odchodami... Ola Ala - ocena (1) Serdecznie Polecam uslugi Pana Rafała Pełen Profesionalizm Uczciwa Cena... Ala Piotr - ocena (1) Serdecznie Polecam Piotr Aneta Giz - ocena (1) Najgorsza firma sprzątającą z jaką miałam nieprzyjemność się spotkać.... Aneta Giz Michał - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Michał Jolanta - ocena (1) Nie polecam tej firmy! Nie jest solidna, nie sprawdza swoich pracowników. Na... Jolanta Aleksandra - ocena (1) Zamówiłam czyszczenie ubrudzonej kanapy przez mocz kota. Plama została... Aleksandra Wiśnia - ocena (1) Polecam polimeryzację posadzki w gabinecie lekarskim. Pełen profesjonalizm Wiśnia Anna - ocena (1) Super doczyszczone kanapy i wykładziny . Polecam ekipę ! Anna Gabi - ocena (1) Zleciłam usługę prania materaca, dywanów wszystko zostało perfekcyjnie... Gabi