Robson - ocena (1) Pełen profesjonalizm, skuteczna, sprawna i szybka usługa prania kanapy,... Robson Ola - ocena (1) Kto nie lubi paneli, a kocha zanurzyć stópki w mięciutkiej i czyściutkiej... Ola Hanna - ocena (1) Bardzo profesjonalne I solidne podejscie, dokladne czyszczenie! Jestem bardzo... Hanna
Agnieszka - ocena (1) Skorzystałam z usług: mycie okien i pranie kanapy. Wszystko szybko i... Agnieszka Oliwia Witkowska - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi prania tapicerki meblowej. Firma Vitlen- Clean... Oliwia Witkowska Agnieszka - ocena (1) Korzystalam z generslnego sodzarania i mycia okien. Jeztem bardzo zafowolona,... Agnieszka Doris - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Niestety kolejny pięknie wyglądający twór... Doris Iwona - ocena (1) Polecam firmę Clearity, dziewczyny są niesamowite, punktualne, profesjonalne... Iwona Gosia - ocena (2) Jestem niezwykle zadowolony/a z usług tej firm Ich profesjonalizm, dokładność... Gosia Iza - ocena (1) Bardzo polecam firmę EcoClean. Czyszczenie sofy i wykładzin sprawnie i w... Iza Kacper - ocena (1) Tragedia , nie polecam współpracy z tą pania . Jednym słowem porażka Kacper Aleksy - ocena (2) Z firmą Panidorota podpisałem umowę na sprzątanie mieszkania w Gdańsku i... Aleksy Aneta Giz - ocena (2) Najgorsza firma sprzątającą z jaką miałam nieprzyjemność się spotkać.... Aneta Giz JP - ocena (2) Bardzo zła jakość wykonywania usług. Poziom bliski dna ... dotyczy to... JP Artur - ocena (2) Niska cena w stosunku do usługi którą wykonała firma super polsecam Artur Anna - ocena (1) Omijać szerokim łukiem. Zamówiona usługa sprzątania została praktycznie... Anna Daro - ocena (2) Najlepsza firma sprzatajaca Trojmiasto Daro Marcin - ocena (1) Firma wywiązuje się z obowiązków. Jak są jakieś uwagi to reagują, a to nie... Marcin Anna - ocena (1) Nie polecam. Musiałam poprawiać po sprzątaczce, a zapłaciłam 340 zł. Ktoś... Anna Malgorzqta - ocena (2) Świetna Firma Sprzątająca! Jestem bardzo zadowolona z usług. Dom lśni... Malgorzqta