Daro - ocena (2) Najlepsza firma sprzatajaca Trojmiasto Daro Marcin - ocena (1) Firma wywiązuje się z obowiązków. Jak są jakieś uwagi to reagują, a to nie... Marcin Anna - ocena (1) Nie polecam. Musiałam poprawiać po sprzątaczce, a zapłaciłam 340 zł. Ktoś... Anna
Malgorzqta - ocena (2) Świetna Firma Sprzątająca! Jestem bardzo zadowolona z usług. Dom lśni... Malgorzqta Krystian - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić firmę sprzątającą ABG! Skorzystałem z ich usług... Krystian Patrik - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z czyszczenia wykładziny biurowej Patrik Monika - ocena (2) Firma AGB Usługi wykonała u mnie usługę sprzątania i jestem bardzo zadowolony... Monika Andu - ocena (1) Efekt końcowy powalił mnie z nóg. Pełen profesjonalizm. Tapicerka wygląda jak... Andu Łukasz Sobocinski - ocena (1) Dobry kontakt, punktualnie. Siedmio letnią Sofa w salonie wygląda jak nowa.... Łukasz Sobocinski Artur - ocena (2) AGB-Usługi to firma, którą zdecydowanie polecam! Korzystałem z ich usług... Artur Anna - ocena (2) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy i jestem bardzo zadowolona z... Anna Pawel - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony! Przystępna cena, profesjonalne produkty i sprzęt do... Pawel Jolanta Gołębiewska - ocena (1) Ponownie skorzystałam z usług, tym razem było to czyszczenie materaca i... Jolanta Gołębiewska Malgosia - ocena (1) Pan Irek fachowa firma polecam. czyszczenie sofy i dywanu rewelacja !!!... Malgosia Karola - ocena (1) Serdecznie polecam Pan Grzegorz super fachowiec w tym co robi jasny fotel... Karola Hanna - ocena (2) Mieszkanie wysprzątane na 6+ Lepiej niż ja kiedykolwiek posprzątałam. Hanna Tymoteusz Salski - ocena (1) Pan Irek to zawsze pewna i rzetelnie wykonana usługa ! Polecam Tymoteusz Salski Izabela - ocena (1) Usługa wykonana szybko i sprawnie, bardzo dokładnie. Polecam Izabela Galeon - ocena (1) Ekipa profesjonalna i dokładna. Galeon claudianelek2023@gmail.com - ocena (1) Godna polecenia claudianelek2023@gmail.com