Łukasz Sobocinski - ocena (1) Dobry kontakt, punktualnie. Siedmio letnią Sofa w salonie wygląda jak nowa.... Łukasz Sobocinski Artur - ocena (2) AGB-Usługi to firma, którą zdecydowanie polecam! Korzystałem z ich usług... Artur Anna - ocena (2) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy i jestem bardzo zadowolona z... Anna
Pawel - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony! Przystępna cena, profesjonalne produkty i sprzęt do... Pawel Jolanta Gołębiewska - ocena (1) Ponownie skorzystałam z usług, tym razem było to czyszczenie materaca i... Jolanta Gołębiewska Malgosia - ocena (1) Pan Irek fachowa firma polecam. czyszczenie sofy i dywanu rewelacja !!!... Malgosia Karola - ocena (1) Serdecznie polecam Pan Grzegorz super fachowiec w tym co robi jasny fotel... Karola Hanna - ocena (2) Mieszkanie wysprzątane na 6+ Lepiej niż ja kiedykolwiek posprzątałam. Hanna Tymoteusz Salski - ocena (1) Pan Irek to zawsze pewna i rzetelnie wykonana usługa ! Polecam Tymoteusz Salski Izabela - ocena (1) Usługa wykonana szybko i sprawnie, bardzo dokładnie. Polecam Izabela Galeon - ocena (1) Ekipa profesjonalna i dokładna. Galeon claudianelek2023@gmail.com - ocena (1) Godna polecenia claudianelek2023@gmail.com katarzyna - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Jestem bardzo zadowolona zarówno ze sprzątania po... katarzyna bob - ocena (1) Pranie tapicerki w naszym biurze....efekt rewelacyjny..polecam firme bob Adam - ocena (1) Czyszczenie wykladzin Adam Sylwia - ocena (1) Polecam. Solidna firma. Sylwia Aneta - ocena (2) Super solidna firma, okna błyszczą, ceny bardzo dobre. Polecam dla każdego... Aneta Paweł - ocena (2) Pełen profesjonalizm, dbałość o szczegóły i niezawodność. Mieszkanie lśni... Paweł Agnieszka - ocena (2) Super, profesjonalna ekipa. Zawsze na czas, i z uśmiechem na twarzy. Mamy do... Agnieszka MB - ocena (1) Sprawnie, profesjonalnie i dokładnie:) MB