Paweł - ocena (1) Drogo i słabo. Sprzątanie 2 godziny zamiast 5ciu i podstawy nie zrobione.... Paweł Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm w zakresie oferowanych usług i ich wykonania. Kanapa i... Aleksandra Julia - ocena (1) Gorąco polecam firmę CzystoMax, usługi na najwyższym poziomie , czysto,... Julia
Darek - ocena (1) Korzystam z usług CzystoMax.pl od kilku miesięcy i jestem zachwycony. Zawsze... Darek Bea Jask - ocena (1) Super profesjonalnie wykonana usługa czyszczenia tapicerki narożnika i... Bea Jask Monika Mielewczyk - ocena (1) Bardzo polecam firmę.Szybko sprawnie czysto. Monika Mielewczyk Jarosław - ocena (1) Profesjonalnie i szybko . Jakość usługi na najwyższym poziomie. Polecam Jarosław Karina - ocena (1) Skorzystałam z usług mycia elewacji oraz kostki w ogrodzie. Jestem bardzo... Karina Adam - ocena (1) Polecam czyszczenie tapicerki meblowej.Dwuosobowa ekipa z dwoma odkurzaczami... Adam Maja - ocena (1) Mieszkanie przetarte a nie sprzątnięte. Kilkukrotnie musialam pokazywać... Maja Maciek - ocena (1) Panie szybko i dokładnie sprzątają biura i przychodnie Maciek zbyszek - ocena (1) Perfekcyjne polerowanie posadzki marmurowej zbyszek Krzysztof - ocena (1) Dostępny sprzęt i środki czystości najwyższej klasy. Profesjonalna i miła... Krzysztof Karol - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wysoka jakość usługi. Karol Grzegorz - ocena (1) Profesjonalny serwis, dokładność i terminowość. Bezproblemowy kontakt z... Grzegorz Łukasz - ocena (1) Pięknie przygotowano teren na zimę. Posprzątano i pozbierano śmieci. Na... Łukasz Ania - ocena (1) Profesjonalnie u twrminowo Ania Kinga - ocena (1) Szybko i na czas :) Kinga hania-heniu@o2.pl - ocena (1) Bardzo ładnie wyczyszczona kanapa .polecam. hania-heniu@o2.pl A.B. - ocena (1) Odradzam, usługa wykonana bez staranności. A.B.