Marta - ocena (4) Chciałabym wyrazić swoje głębokie rozczarowanie usługami świadczonymi przez... Marta MWisniewska-Janus - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni jakością usługi. Umówiliśmy się sprawnie, konkretnie, Pan... MWisniewska-Janus Natalia - ocena (1) najlepszą firmą piorąca w całym Gdańsku:) zlecone zadanie wykonane... Natalia
Aga - ocena (1) Rewelacja! Sprzątanie mieszkania przed świętami sprawnie i baaardzo... Aga Marcin - ocena (2) Świąteczne porządki: czyszczenie tapicerki na krzesłach, wykładziny -... Marcin Agnieszka - ocena (2) Firma godna polecenia. Sprzątanie mieszkania przebiegło sprawnie i dokładnie... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Usługa czyszczenia kanapy po imprezie na piątkę z plusem. Szybki termin.... Małgorzata Izabela - ocena (1) Korzystałam z usług firmy , pranie tapicerki , mycie okien . Kilkukrotnie ,... Izabela Grzegorz - ocena (1) Polecam :) Firma specjalistyczneczyszczenie.pl to profesjonalizm na każdym... Grzegorz Emilia - ocena (1) Usługi wykonane perfekcyjnie i dokładnie w każdym detalu. Usługi wykonane... Emilia Ania - ocena (1) Polecam serdecznie! Nigdy nie sądziłam, że uda się wyczyścić mój dywan do... Ania Iza - ocena (1) Polecam, mieszkanie posprzątane szybko i dokładnie, cena też ok. Iza Maja - ocena (1) Pani Magda zawsze dopasowuje się do naszych indywidualnych potrzeb i... Maja Dorota - ocena (1) Świetny kontakt, punktualność i kompleksowe usługi. Dodatkowo można zlecić... Dorota Justyna - ocena (1) Bardzo dobra firma praca super wykonana dokładna miła atmosfera polecam Justyna Myśliciel - ocena (1) Polecam Panią Magdę! Świetny, przemiły kontakt. Mieszkanie wysprzątane, aż... Myśliciel Kamila - ocena (1) Pani Magda przyjeżdża do mnie raz w tygodniu. Korzystam z jej usług od 3... Kamila Farad - ocena (1) Niezawodny i profesjonalny Farad Dagmara - ocena (1) Serdecznie polecam, wszystko szybko, sprawnie i w przyjemniej atmosferze Dagmara Bożena Kobiela - ocena (1) Usługa wykonana zdbałością i starannością. Polecam. Bożena Kobiela