Bożena Kobiela - ocena (1) Jestem zadowolona z jakości świadczonych usług. Sprzątanie wykonane... Bożena Kobiela Oskar - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, wszystko czyściutkie i pachnące. Oskar Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, usługi na najwyższym poziomie. Serdecznie... Anna
Robert - ocena (1) Polecamy, korzystamy z usług tej firmy przed każdymi świętami. Jesteśmy... Robert Iwona - ocena (1) Ze Sztuką sprzątania współpracuje już 5 lat. Bardzo rzetelna firma.... Iwona Dagmara - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi firmy sprzątającej Perfect. Współpraca z... Dagmara Ania - ocena (1) bardzo profesjonalne podejście do wykonywanych prac, bez najmniejszych... Ania Maciej - ocena (1) Współpracuję od llkilju lat. Profesjonalna firma, bardzo dobry kontakt z... Maciej Ania - ocena (1) Profesjonalnie terminowo szybko Ania Paulina - ocena (1) Pani Magdalena zajmowała się naszymi gabinetami ostatnie pół roku. Jestem... Paulina Kornelia - ocena (1) Pani Asia jest z nami prawie 6 lat. Darze ja pełnym zaufaniem jest cudowna... Kornelia Damian - ocena (1) Dziękuję za posprzątanie mieszkania po brudnych lokatorach uczciwe ceny i... Damian Niezadowolony klient - ocena (2) Poniżej przecietnej Niezadowolony klient Radosław - ocena (1) Bardzo negatywne. Kontakt to jakaś pomyłka. Może i ludzie pracują, ale... Radosław Krzysztof - ocena (1) Dzięki wielkie za solidną pracę . Polecam . Krzysztof Piotr Buczkowski - ocena (1) Myślałem, że muszę malować elewację domu. Po umyciu wygląda jak nowa -... Piotr Buczkowski Mariusz P. - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pana Fryderyka. Profesjonalnie, dokładnie i... Mariusz P. Ewa - ocena (1) Chata umyta w 4 godziny. Czysto, cicho, punktualnie, rewelacyjny efekt,... Ewa Bandera Sabina - ocena (1) Wszystko jest w najlepszym porządku..Korzystam z uslug kilka lat i dalej będę. Bandera Sabina Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy Tap-Dyw Wszystko zostało wykonane z dużą... Kamila