Maciek - ocena (1) Panie szybko i dokładnie sprzątają biura i przychodnie Maciek zbyszek - ocena (1) Perfekcyjne polerowanie posadzki marmurowej zbyszek Krzysztof - ocena (1) Dostępny sprzęt i środki czystości najwyższej klasy. Profesjonalna i miła... Krzysztof
Karol - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wysoka jakość usługi. Karol Grzegorz - ocena (1) Profesjonalny serwis, dokładność i terminowość. Bezproblemowy kontakt z... Grzegorz Łukasz - ocena (1) Pięknie przygotowano teren na zimę. Posprzątano i pozbierano śmieci. Na... Łukasz Kinga - ocena (1) Szybko i na czas :) Kinga hania-heniu@o2.pl - ocena (1) Bardzo ładnie wyczyszczona kanapa .polecam. hania-heniu@o2.pl A.B. - ocena (1) Odradzam, usługa wykonana bez staranności. A.B. Marcin - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy sprzątającej. Pełen profesjonalizm.... Marcin Dorota - ocena (1) Gorąco polecam. Usługa wykonana perfekcyjnie. Terminowo. Bardzo profesjonalne... Dorota Marta - ocena (1) Mycie okien- sprawnie, dokładnie i bez smug! Serdecznie polecam! Marta Monika - ocena (1) Jesteśmy po zmianie firmy sprzątającej na Clean-eco 2000. Efekty... Monika Zofia Bereńska - ocena (1) Polecam serdecznie Panią, nieoceniona pomoc przy świątecznych porządkach.... Zofia Bereńska Zofia K. - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z usług ,polecamy Zofia K. Radmyla - ocena (1) Super najlepse dla najlepsych Radmyla Daria - ocena (1) Gorąco polecam firmę WiP, moja kanapa, która była w opłakanym stanie i... Daria Ryszard - ocena (1) Praca dobrze wykonana. Ryszard Marzena - ocena (1) Wszystko na plus. Marzena D - ocena (2) W ostatnich miesiącach kilkakrotnie korzystałem z usług sprzątania... D