Julia - ocena (2) Serdecznie polecam! Sprzątanie na najwyższym poziomie, błyskawicznie,... Julia Agnieszka - ocena (1) Korzystam z usług Pani Lucyny i dziewczyn od paru lat (też na paru... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Sumiennie,terminowo,szybko polecam Małgorzata
Xyz - opinia (3) Firma zajmuje się sprzątaniem bloku w którym mieszkam. W zimę śnieg zalega... Xyz Agata - ocena (1) sprzątnie perfekcyjne, Pani Maja przemiła Agata Anna - ocena (1) Świetny kontakt i usługa wysokiej jakości. Serdecznie polecam! Anna Iwona - ocena (1) Efekt wow. Szybko solidnie i za dobrą cenę. Tapicerka jak nowa. Iwona Wit - ocena (1) Bardzo profesjonalna i sprawna usługa, efekt pozytywnie zaskoczył, polecam. Wit Daria - ocena (1) Atut to super firma sprzątająca i polecam wszystkim Daria Lucy - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie i starannie w przystępnej cenie. Polecam Lucy Lucyna - ocena (1) Szybko, sprawnie i czyściutko, polecam. Lucyna Mariusz Kordonowski - ocena (1) zdecydowanie nie polecam, myślałem że firma która twierdzi że wszystkie... Mariusz Kordonowski Kpt - ocena (1) Jak Pan Szymon wyczyści , to jak nowe. Czyści z plam , których się niedało... Kpt Dorota - ocena (2) Dziękuję za super usługę, wykładzina i tapicerka jak nowa. Nie spodziewałam... Dorota Ola - ocena (1) Szybko, dokładnie, profesjonalnie, polecam! Ola Adrian - ocena (1) Świetna firma! Profesjonalne podejście, szybka realizacja i przemiła Pani... Adrian hnWpjXBsIwOAbPze - ocena (1) rImMOohpnkvyekJn hnWpjXBsIwOAbPze Zbigniew - ocena (1) Firma zajmująca się praniem tapicerki meblowej, wykładzin i dywanów, której... Zbigniew Stały klient - ocena (1) (...)Uważam, że współpraca z ta firmą to był najgorszy z możliwych wyborów.... Stały klient Inna Prokipchuk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona sprzątania. Bardzo polecam!! Inna Prokipchuk