Marcin - opinia (1) Od lat korzystam z usług Pana Szymona. Zawsze świetna jakość wykonania i w... Marcin Magdalena - opinia (1) Regularnie korzystam z uslugi sprzatania mieszkania 60m2. Jakosc uslugi... Magdalena Ada - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, kanapa została wyczyszczona bardzo dokładnie,... Ada
Daniel - opinia (1) Świetna ekipa miła grzeczna jezeli mają problem to się zapytają i nie ma... Daniel A - opinia (1) Skorzystystalam z uslug firmy po poleceniach osiedlowych. Mieszkanie do... A Magda - opinia (1) Fantastyczna obsługa, profesjonalne podejście do klienta, sympatyczny Pan... Magda MO - opinia (1) Prałem dywany, sofę, materac, łóżko. Wszystko gra. Polecam. MO Antoni Mizerski - opinia (2) Polecam wszystkim,kostka jak nowa,super ekipa i jeszcze raz dziękuję za... Antoni Mizerski Jarosław - opinia (1) Moja sofa nie była prana od 5 lat, 95% plamy zniknęły, zabrudzenia usunięte... Jarosław Zarząd Wspólnoty - opinia (1) Firma podpisała ze wspólnotą umowę na utrzymanie czystości i pielęgnacji... Zarząd Wspólnoty Katarzyna - opinia (1) Korzystam regularnie ze sprzątania (dwa piętra w domku). Jestem bardzo... Katarzyna Kacper - opinia (1) Super wykonana robota, w przyjemnej atmosferze, do tego dokładnie. Mogę... Kacper Nina - opinia (1) Dobrze, szybko i tanio wykonana usługa Serdecznie wszystkim polecam Nina Liliana - opinia (1) Super obsługa! Profesjonalny sprzęt i bardzo dobrze wykonana usługa. Gorąco... Liliana Paweł - opinia (1) Jak zwykle super wykonana usługa,bardzo mili Panowie,także polecam wszystkim!!!! Paweł Bursa Gdańska im. Ireny Sendlerowej - opinia (1) Bardzo solidna firma. Usługi czyszczenia wykładzin na wysokim poziomie.... Bursa Gdańska im. Ireny Sendlero Władysława - opinia (1) Pani Arleta to osoba bardzo dokładna która dba o wszystkie szczegóły.... Władysława kierownik budowy - opinia (1) Bezproblemowo ustalony zakres prac. To co ustalone zostało sprawnie i... kierownik budowy Kama - opinia (1) Bardzo dobra firma. Mogę polecić z czystym sumieniem. Kama Maciek - opinia (1) Bardzo profesjonalne mycie okien - panie sprzątające bardzo miłe, jeżeli ktoś... Maciek